Kada je na scenu britanskog Talenta te 2009. stupila skromna domaćica iz Škotske Suzan Bojl, niko nije mogao ni da zamisli kakav moćan glas ova žena zapravo ima. Iako je pažnju prisutnih najpre privukao njen skroman izgled zbog čega su joj se mnogi podsmevali, onog trenutka kada je "otvorila usta" zavladao je muk.

Njeno maestralno izvođenje pesme "I dreamed a dream" postalo je viralno gotovo preko noći, a u tom trenutku, vrata šoubiza bila su joj širom otvorena. Emisije, gostovanja, snimanja albuma... činilo se da se velika imena takmiče ko će sarađivati sa talentovanom samoukom pevačicom, a ona je za ovih 12 godina zaradila čak 22 miliona funti.

Danas Suzan ima 60 godina, i trudi se da bude što dalje od javnosti, iako se i dalje dešava da joj obožavaoci zakucaju na vrata i zatraže autograme.

Inače, pevačica je nedavno progovorila i o tome kako je potrošila novac i ispostavilo se da je veoma štedljiva. Iako bi mnogima prvo bilo da kupe luksuznu vilu i da se razbacuju novce, Suzan je isprva odlučila da ostane u svojoj maloj kući. Međutim, ipak je pre nekoliko godina rešila da kupi kuću pored svoje za 111.000 funti kako bi ih spojila i stvorila svoj dom iz snova.

Suzan Bojl stekla je svetsku slavu nakon takmičenja u britanskom talentu.
pritnscreen/youtube 

Pevačica se malo posvetila preuređenju svog voljenog imanja i transformisala ga u zadivljujući moderan životni prostor.

Objasnila je da njen dom ima mnogo uspomena za nju zbog čega nije mogla da ga ostavi iza sebe nakon što je stekla slavu, prenosi Mirror.

"To se odnosi na sećanja na tvoju kuću i tvoje vaspitanje, treba da sagledaš stvari i možda vidiš odakle dolaziš i gde leže tvoji koreni. Najbolje je da budeš prizemljen i sa svojim korenima. To vas drži na zemlji i sprečava vas da kažete stvari koje možda ne bi trebalo da kažete", rekla je za Ok magazin.

Suzan Bojl ostala je skromna uprkos velikoj slavi.
pritnscreen/instagram 

Iako kuća na prvi pogled izgleda pomalo skromno, unutrašnjost odlikuje moderan dizajn i svaka soba ima različitu paletu boja.

Suzan Bojl nedavno je kupila kuću kakvu je oduvek maštala.
pritnscreen/youtube 

Suzan je religiozna, pa nije iznenađenje da se na ulazu u kuću nalazi kolekcija ukrasa Isusa Hrista ispred njene sobe za klavir. Soba za klavir je ukrašena mnogim verskim artefaktima pored svih njenih muzičkih suvenira koji su ukrašavali sobu. Držeći se verske teme, Suzan je izložila fotografije i slike svojih pokojnih roditelja, ali i sastanka sa papom.

Suzan Bojl veoma je religiozna osoba, a svuda po kući nalaze se verski artefakti.
printscreen/youtube 

Nakon velikog renoviranja kuće, pevačica se odlučila za veliku sivu i kariranu sofu da ukrasi njenu dnevnu sobu i kuhinju slične boje. Kuhinja je opremljena najnovijim uređajima i sjajnim podom krem boje koji je savršeno upotpunio sivu temu sobe.

Suzan Bojl opremila je kuhinju najboljim aparatima.
printscreen/youtube 

Dnevna soba, takođe, može da se pohvali zadivljujućim kaminom koji je imao brojne životinjske ornamente ispred sebe. Suzan je i dalje neverovatno ponosna na svoju snažnu vezu sa porodicom i kaže da kuća ima mnogo srećnih uspomena.

Inače, pevačica je deo novca odvojila i za polaganje časova vožnje, a nakon brojnih neuspeha, konačno je uspela da položi.

Suzan Bojl povukla se iz javnosti pre nekoliko godina.
printscreen/instagram 

Međutim, iako se činilo da u njenom životu sada zaista "cvetaju ruže", Bojlova je pre izvesnog vremena shvatila da ne može da se nosi sa pritiscima javnosti i povukla se u ilegalu.

Suzan je na vrhuncu svoje karijere dobila, između ostalog, i ceo tim profesionalaca kojima je zaduženje bilo da od domaćice naprave zvezdu. I odjednom se zaista Suzan pretvorila u zvezdu, uvek u najboljim komadima garderobe, sa sređenom frizurom i potpunim stajlingom.

Kada je izjavila da je nevina i da se nikad nije poljubila, popularnost joj je eksplodirala, a muškarci je redovno zvali, pa je bila primorana da stalno menja broj telefona.

U večeri finala, dok je ceo svet bio uveren da je ona pobednica emisije "Britanija ima talenat", ona gubi i iste večeri završava u duševnoj bolnici. Izašla je sa dijagnozom depresije, a nakon izlaska iz bolnice otišla je u manastir u Škotskoj.

Od tada se slabo pojavljivala u medijima, a prošle godine objavila je da je spremna za povratak na scenu, međutim, osim jednog nastupa, ništa se posebno novo nije dogodilo, a u poslednje vreme paparaci su je često videli u zapuštenim izdanjima, i sa ogromnim izrastkom, zbog čega je zabrinula fanove koji se nadaju da je to samo faza koju će talentovana pevačica ipak uspeti da prevaziđe.

Suzan Bojl u poslednje vreme često je u zapuštenim izdanjima.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!