U utorak uveče u Londonu je održana glamurozna zabava povodom kraja Nedelje mode u Londonu. Na zatvaranju se okupio krem britanskog društva, a zvanice koje su zaista podigle prašinu bile su sestre Spenser, nećake princeze Dajane.

Kiti Spenser, najpoznatija u porodici posle slavne, pokojne tetke, izgledala je veoma lepo u tigrastoj haljini brenda Dolce&Gabbana čiji je inače promoter, i kožnoj jakni, međutim, obaj put slavu su joj ukrale mlađe sestre, bliznakinje Amelija i Eliza.

Lepe plavuše se za razliku od Kiti, koja se prošle godine udala za 32 godine starijeg milionera Majkla Luisa, nisu često pojavljivale u javnost, ali poslednjih meseci veoma su aktivne.

Eliza i Amelija nosile su haljine brenda Michael Kors. Eliza je izabrala kreaciju u tamnosivoj boji od svetlucave tkanine sa prorezima u predelu struka, dok je Amelija blistala u sličnoj toaleti, ali u crnoj boji.

Ove 29-godišnjakinje nedavno su od strane magazina "Tatler" uvrštene su u najlepše i najzgodnije aristokratkinje na svetu, a navedeno je da se kreću u istom krugovima kao i članovi kraljevskih porodica i uticajne zvezde.

Amelija je za pomenuti časopis rekla da sa bliznakinjom Elizom ima neraskidivu vezu, da su oduvek veoma bliske i veoma slične.

"Volimo da radimo iste stvari i delimo iste prijatelje. Imati blizanca znači da ćete garantovano uvek imati najboljeg prijatelja i to ne možete da uporedite ni sa čim drugim", rekla je ona.

Lepe sestre ukrale su šou i na Nedelji Mode u Njujorku pre nekliko dana, a mediji su se raspisali o ovim damama, pre svega zbog izražene lepote i urođene otmenosti. Amelija je blistala u belom odelu, a Eliza u kratkoj haljini s šljokičavim detaljima.

"Prelepe su", "Porodica Spenser očito ima dobre gene", "Ovo je ono što zovem savršena lepota", samo su neki od komentara na njihov račun.

Ćerke Čarlsa Spensera, brata pokojne princeze Dajane svojom pojavom učinile su da budu glavne zvezde crvenog tepiha, a više njihovih footgrafija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

HENNING KAISER / AFP / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Lepe rođake princeze Dajane

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!