Madona ne prestaje da intrigira javnost bizarnim fotografijama koje deli na društvenim mrežama i još bizarnijim ponašanjem. Njene paparaco fotografije postale su prava retkost, te tako javnost uglavnom ima prilike da vidi samo one na njenom Instagram profilu, koje su fotošopirane do granice neprepoznatljivosti.

Pre nekoliko dana Madona je podelila slike na kojima je vidimo kako uživa u vinu, a pozirala je u mladalačkoj, urbanoj - šuškavom crnom prsluku, donjem delu trenerke sa cvetićima i upadljivim gumenim sandalama brenda Prada. Njene slike su, očekivano izazvale lavinu komentara njenih fanova. Bilo je onih koji su je hvalili, međutim usledile su i žestke kritike na račun izgleda.

"Jezivo","Prestani da koristiš te filtere", "Kao da imaš 16 godina", "Sramno je da žena od 63 godine izgleda ovako", "Madona, pokaži nam svoje pravo lice, sigurno bolje izgleda od ovog koje sada vidimo", "Nekada sam bio tvoj fan, ovo danas je jezivo", "Koliko lošeg fotošopa", samo su neki od komentara na račun njenih slika koje obrađuje i postavlja na Instagram.

Madona posle silnog botoksa i fotošopa ne liči na sebe
Instagram 

Madona se toliko isfotošopirala da izgleda kao tinejdžerka, te tako da ne znamo da je reč o pop kraljici malo ko bo pogodio da ova dama ima 63 godine!

Madona se mesecima unazad suočava sa oštrim kritikama, ali i prozivkama od strane kolega, zbog vidno izmenjenog izgleda, ali i provokativnih fotografija koje često objavljuje.

Madona ne prestaje da škira javnost svojim objavama
Instagram 

Nedavno je poznati plastični hirurg Geri Linkov potvrdio da Madona već decenijama koriguje lice različitim estetskim zahvatima, a njegova procena je da je ona od 1982. pa do danas radila tri fejsliftinga, tri puta je podizala obrve, dva puta kapke, mnogo puta je ubrizgala filere, a ne isključuje ni činjenicu da je radila implante na vilici i da je uklanjala višak masti.

Madona je potrošila preko 200.000 dolara na oepracije
Instagram 

Takođe je evidentno da je ubrizgala silikon u zadnjicu, što i dokazuje njene nedavne slike koje je podelila na Instagramu. Strani mediji prenose da je kraljica popa potrošila preko 200.000 američkih dolara.

Madona je stavila imlante u zadnjicu
Instagram 

"Vrat vas negde uvek otkrije. Pacijenti sređuju lice, a vrat zaborave. A potrebno je raditi i lifting vrata, pa lica, pa onda neka nega lica uz hijaluronske filere. To nosi prirodan izgled i donosi dostojanstveno starenje.

Vi onda i sa šezdeset izgleda kao da imate 40, sa 40 kao da imate 30, ali nije poenta da sa 70 izgledate kao da imate 20, jer to nije moguće", rekla je za Novu doktorka Tanja Radenkov Medenica iz poliknike Eterna, komentarišući Madonin upropašten izgled.

Retke Madonine paparaco slike
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Obožavaoci su već odavno digli ruke od Madone koja poslednjih godina karijeru gradi na skandalima, a malo na pesmama. Izgleda da sve do čega joj je stalo je da izgleda mlado i da se dobro zabavlja.

Kada pogledate njene slike s početka karijere, kao i slike nastale pre 10-ak godina, ali i one danas, gotovo da je reč o potpuno drugoj osobi. Kako Madona izgleda bez botoksa i fotošopa, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Profimedia, Instagram, ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia Pevačica pre i posle botoksa i fotošopa

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!