Jelena Karleuša ponovo je pomerila granice kada je u pitanju moda.

Taman kada smo pomislili da više ne može da nas iznenadi, pevačica je još jednom matirala sjajnim autfitom.

Pozirala je u izazovnom neon žutom Mugler kombinezonu sa providnim delovima, a prizor, očekivano, malo koga je mogao ostaviti ravnodušnim.

Jelena je liniju dovela do savršenstva, te joj ovako izazovne kombinacije stoje kao salivene, ali ovog puta, pratioci su primetili i još nešto. Naime, kako je kombinezon poprilično otkrivao, pevačica je pokazala i ožiljak na stomaku.

Jelena Karleuša podelila je fotografiu u izazovnom kombinezonu i pokazala svoje ožiljke,
pritnscreen/instagram 

Međutim, pre nego što je bilo ko bilo šta komentarisao, ona je u opisu fotografije jasno napisala da je ponosna na ne jedan, već zapravo tri ožiljka.

- Da, znam da zumirate i vidite moj carski rez. I ne samo jedan, imam ih tri. Ne bi mi smetalo da ih imam još. Ožiljke nikada ne krijem, ponosna sam na njih. Ožiljci na telu i duši čine nas onim što zaista jesmo, jedinstvene među milijardama ljudi - istakla je popularna pevčica, a njena objava je izazvala masovne reakcije u vidu lajkova i pozitivnih komentara.

Jelena Karleuša kaže da je ponosna na sve svoje ožiljke.
pritnscreen/instagram 

"Kraljica", "Još si lepša zbog tih ožiljaka", "Boginja", "Ne postoji ožiljak koji tebe može da učini manje lepom", "Hrabra žena", "Lavica"... samo su neke od lepih reči koje su se mogle pročitati ispod objava.

Jelena je kasnije održala nastup za pamćenje, a delić atmosfere pogledajte u nastavku teksta:

Jelena Karleuša  Instagram/karleusastar

Inače, Jelena se inače pohvalila i zaista unikatnim poklonom za Dan zaljubljenih. Naime, nakon što je 14. februara dobila čak 3.333 ruže, sutradan joj je stiglo još cveća.

Iako nije otkrivala od koga je dobila sve te bukete, s obzirom da se u jednom kadru video Duško, mnogi su bili ubeđeni da upravo fudbaler stoji iza iznenađenja.

Karleuša slavi dan ljubavi: Jelenina kuća zatrpana cvećem, svi se pitaju jedno! Instagram

Jelena i njen suprug navodno su izgladili sve probleme i složili se da nema ni reči o razvodu. Takođe, oboje su na prvo mesto stavili svoje ćerke, te im je najbitnije da ih zaštite od senzacionalističkih natpisa, ali i da se fokusiraju na njihovo vaspitanje i odgajanje, a još fotografija Jelene i Duška pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako su izgledali Jelena Karleuša i Duško Tošić u vreme najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!