Bivši suprug pevačice Emine Jahović, Mustafa Sandal, verio je svoju novu izabranicu, a po svemu sudeći izgleda da je spreman da ponovo „stane na ludi kamen".

Turski pevač će, prema pozivnici koju je objavila njegova dve decenije mlađa izabranica, drugi put izgovoriti sudbonosno „da" u junu ove godine, tačnije za vikend od 10. do 12. tog meseca.

Lepa plavuša Melis Sutšurup pokazala je i vereničko prstenje para u jednj od svojih Instagram objava, poručivši:

- Mustafa mi je sada verenik, a ljubav će mi biti do kraja života.

Budući mladoženja takođe je otkrio par lepih detalja onlajn, o kojima sada bruje tamošnji mediji. Najveću pažnju je svakako privukla torta kojom se par zasladio zajedno s najmilijima.

Da li su veridbi prisustvovali i Mustafini sinovi koje je dobio s Eminom u braku, Jaman i Javuz, još uvek nije poznato.

Mustafina 20 godina mlađa izabranica, Melis Sutšurup je povodom njegovog rođendana pre mesec dana objavila na Instagramu snimak sa njihovim zajedničkim fotografijama, ali i poruku zbog koje su mnogi ubeđeni da je otkrila buduće planove.

- Možda je neko imao automobil pre mene, možda su neke devojke čekale na tebe sa mirazom, možda si ti kriv... Ali sve nas je to pripremalo za ovo danas, moj Kito. Uvek sam uz tebe, da bi mogao da budeš nasmejan i spokojan. Srećan rođendan, buduće prezime - napisala je Melis uz mozaik zajedničkih fotografija.

Podsetimo, Emina Jahović i Mustafa Sandal razveli su se 2018. godine nakon deset godina braka. A taman kad se pomislilo da su se nekadašnjih supružnici pomirili, u medijima se pojavila nova informacija da su stvari zapravo zategnutije nego ikad.

Emina Jahović i Mustafa Sandal razveli su se 2018. godine nakon deset godina braka.
Instagram 

Nakon javnog prepucavanja oko neplaćenih alimentacija, sada je došla na red podela zajedničke imovine koja se navodno procenjuje na čak 20 miliona evra.

Kako su mediji prenosili, bivši supružnici najveću bitku vode oko vile na Bosforu vredne 16 miliona evra i studija koji su kupili za četiri miliona evra.

Emina Jahović i Mustafa Sandal su ponovo u zategnutim odnosima.
Instagram 

Emina je nedavno rekla da se pomirila sa Mustafom, ali da ih čeka još jedan spor i poručila da je "istina na njenoj strani".

- Vodim sudski spor sa Mustafom, ali ne želim da govorim o detaljima. Nadam se da će pravda da pobedi. Jer ne borim se ja ovde samo za sebe već i za sve žene koje su u istoj situaciji- rekla je pevačica, a kakav će biti epilog na kraju ostaje da vidimo.

Ipak, izgleda da se Mustafa nimalo ne brine povodom problema na sudu sa bivšom ženom. Srećan je u novoj ljubavi i uživa u novim prilikama na tom polju.

U nastavku pogledajte fotografije sa intimne veridbe bivšeg muža Emine Jahović i njegove nove dve decenije mlađe izabranice:

pritnscreen/instagram, Instagram Verio se Mustafa Sandal sa dve godine mlađom izabranicom Melis Sutšurup.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!