Već neko vreme Marija Kilibarda nalazi se pod lupom javnosti zbog veze s Branislavom Vučelićem sa kojim je nedavno otpočela zajednički život, ali i zbog navoda da će uskoro stati na "ludi kamen".

Iako je u javnost izašlo nekoliko njihovih zajedničkih fotografija, voditeljka Marija Kilibarda je po prvi put danas pokazala svog dečka Branislava Vučelića.

Sada je pokazala na Instagram fotografiji koliko su srećni, a osmeh sa lica nisu skidali.

Podsetimo, voditeljka poslednjih meseci je u žiži javnosti zbog skladne emotivne veze sa Branislavom Vučelićem, sa kojim uživa već godinu i po dana. Par je, navodno, planirao i da se na jesen 2021. venča, ali je pandemija korone odložila sve.

- Odlučila sam da dok traje ova pošast ne pravim planove za velika okupljanja- rekla je Marija nedavno.

- Ni rođendane, ni venčanje, ništa što bi trebalo da okupi više od 10 ljudi. Zbog svega što nas okružuje, naštimovala sam sebe da uopšte ne razmišljam o tome. Znam da se mnogo ljudi, ipak, odlučuje da pravi velika slavlja, ali ne želim da razmišljam da li je zbog mene neko ugrozio svoje zdravlje.

Kako kaže i Bane i ona su istog stava, te je njihova zajednička konačna odluka da svadbu, ipak, malo odlože:

- Biće dana za megdana, uostalom, krunisanje ljubavi ne mora da se požuruje, ne mora po svaku cenu, naročito kada uslovi nisu bezbedni.

marija kilibarda pokazala chanel tašnu
Instagram 

Njih dvoje su već godinu ipo dana u vezi, a od pre nekoliko meseci su otpočeli i zajednički život, a voditeljka je nedavno istakla da je brak logičan epilog njihovog lepog odnosa jer već duže vreme i žive pod istim krovom, ali je otkrila da venčanja u skorije vreme neće biti.

Branislav, koji je inače sin glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, nikada se nije eksponirao u javnosti, pa se tako na Marijinom profilu ne može videti nijedna njihova zajednička fotografija.

Prva fotografija Marije Kilibarde i njenog dečka Branislava Vučelića.
Instagram 

Kilibarda je, inače, jednom prilikom istakla da je veoma srećna kraj svog dečka Branislava i da je sa njim provela mnogo više vremena nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama.

Kako je ispričala, karantin ih je zbližio, bolje su se upoznali, a sada planiraju da zasnuju svoju porodicu.

- Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza- rekla je Kilibarda nedavno i dodala:

Marija Kilibarda i njen dečko Branislav Vučelić su odložili venčanje zbog pandemije.
Kurir/ Damir Dervišagić 

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan - zaključila je voditeljka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!