Paris Hilton proslavila je 41. rođendan 17. februara, a iako danas mnogi smatraju da je Paris samo jedna žena koja promoviše skupu garderobu i luksuzan život, ona je daleko od jedne "razmažene naslednice".

Paris Hilton odrasla je u velikoj porodici, a njeni roditelji su jako bogati jer poseduju poznati lanac hotela Hilton, zbog čega su joj mogli priuštiti sve što je htela pa je tako došla dobila epitet razmažene bogatašice.

Takav imidž je u javnosti izgradila namerno, a zaboravljeno je da je godinama vredno stvarala pravo kozmetičko carstvo. Za samo jedan nastup kao DJ zarađivala je preko 100.000 evra.

Mnogi nisu znali da je Paris Hlton doživela zlostavljanje u školu za prevaspitavanje.
Shutterstock, Profimedia 

U mladosti je punila medijske naslovnice zbog svog skandaloznog načina života, a 2007. je čak završila u zatvoru jer je prekršila uslovnu kaznu i vozila bez vozačke koja joj je oduzeta jer je vozila u pijanom stanju.

Javnost joj se još više rugala kada je u javnost procurio njen intimni snimak sa bivšim dečkom Rikom Salomonom, što je za nju bilo bolno iskustvo. Mnogi nisu znali za zlostavljanje koje je doživela kao tinejdžerka kada su je roditelji poslali u školu za "prevaspitavanje", a sve to je otkrila u svom dokumentarcu "This is Paris".

Paris Hilton otkrila da su ih tukli, davili i ponižavali u školi za prevaspitavanje.
screenshoot youtube 

Polaznicima su davali tablete za smirenje, bacali su ih u samice kao da su u zatvoru, a nisu imali privatnost čak ni tokom tuširanja - i tada ih je osoblje nadgledalo.

- To je trebalo da bude škola, ali učenje nije bilo na prvom mestu. Od trenutka kad sam ustala pa do kraja dana svi bi vikali na mene, vrištali mi u lice, proživljavala sam stalno mučenje. Osoblje bi mi govorilo strašne stvari. Maltretirali su me, činili da se osećam loše- ispričala je Paris nakon 20 godina.

Ona tvrdi da su bili kontinuirano ponižavani i mučeni, a da je ona sama dobijala i batine i lekove na recept.

- Mislim da im je cilj bio da nas sve slome. Fizički su nas zlostavljali, udarali i davili. Hteli su nas uplašiti, da se ne pobunimo. Bila sam dete, a bacili su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali nagu- ispričala je ona tada.

Bogatstvo Paris Hilton se danas procenjuje na 300 miliona dolara.
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Od razmažene plavuše Paris je sada DJ, a njeno bogatstvo se procenjuje na 300 miliona dolara.

Nakon što su procurili njeni intimni snimci, Hilton dugo nije imala poverenja u muškarce i nije se želela da se veže, ali se 2021. ipak udala za poduzetnika Kartera Reuma.

- Sada sam sa najsavršenijim muškarcem i osećam se toliko sigurno. Konačno sam otvorila svoje srce po prvi put i to je najbolji osećaj na svetu - zaključila je Paris koja je svojevremeno pretrpela i nasilje od jednog muškarca.

Kako je Paris Hilton izgledala kroz godine dok niko nije znao šta se zapravo krije iza cele priče "razmažene bogatašice", pogledajte u nastavku:

Instagram, AKM Images / Backgrid USA / Profimedia Paris Hilton otkrila ime deteta

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

https://wanted.mondo.rs/Vesti/Showbizz-i-kultura/a20175/Udala-se-Paris-Hilton.html