Jovana Švonja možda jeste jedna od najatraktivnijih srpskih manekenki kojoj su se svi divili, ali ovog puta, tema medija nije njena lepota, već to što je nerazmišljajući dovela u opasnost kako sebe tako i svoju decu.

Naime, ona je, u noći između utorka i srede oko 1.20 sati na putu Beograd - Šid, napravila je više saobraćajnih prekršaja i protiv nje će biti podneta odgovarajuća krivična prijava.

Jovana je vozila brzinom od 196 kilometara na čas, na putu gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas, a daljom kontrolom policije utvrđeno je da joj je istekla vozačka dozvola, a sa njom u automobilu bila su i deca starosti 4 i 6 godina.

Jovana Đorđević napravila je ozbiljan saobraćajni prekršaj.
Instagram 

Kako se dalje navodi, njoj prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima i prema članu 330. preti ili kazna zatvora od najmanje 15 dana, ili novčana kazna od 120.000 dinara, 14 kaznenih poena i oduzimanje vozačke na nekoliko meseci.

Inače, lepa manekenka u braku je sa fudbalerom Filipom Đorđevićem već 7 godina, sa kojim je dobila i dvoje dece - ćerku Noel i sina Leona.

Pre toga, tokom 2010. godine pisalo se i da je zbog svađe sa bivšim dečkom pokušala da naudi sebi skokom sa mosta "Duga" u Novom Sadu. Ona je kasnije demantovala ove navode, objasnivši da nikada nije ni pomislila na tako nešto. Tada je izjavila da se skok nikada nije ni dogodio, već da je reč o nezgodi.

Jovana Švonja već 7 godina je u braku sa srpskim fudbalerom Filipom Đorđevićem.
Instagram 

- Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine - rekla je Jovana svojevremeno za "Story". Samo dve godine kasnije, manekenka je doživela novi peh.

Ona je 2012. godine tokom snimanja upala u vodu čija je temperatura iznosila 90 stepeni, zadobila opekotine na 50 odsto kože na telu i ostala bez kose.

Brzom reakcijom njenog brata i hitnom intervencijom lekara, uspela je uspešno da se oporavi. U bolnici je provela tri nedelje, a kako je ranije govorila, nije dozvolila da ovaj traumatičan događaj ostavi posledice na njen život.

Jovana Đorđević ostavila je sve traumatične događaje iza sebe.
pritnscreen/instagram 

Danas sve loše je ostavila iza sebe. Veoma je aktivna na Instagramu, gde redovno objavljuje provokativne fotografije i snimke, a pratioci često komentarišu kako izgleda odlično.

SKUVAĆETE SE OD SNIMAKA ŽENE FUDBALERA! Jovana Đorđević samo u BRUSU, a pantalone ISCEPANE na pozadini! Kakve OBLINE! (VIDEO) Instagram

Kako su domaći mediji pisali, Jovana je imala nekoliko intervencija o čemu je i sama pričala. Uvećala je grudi i usne, iz kojih je kasnije izvadila silikon. Takođe je operisala i nos.

- Zato što sam bila idiot! Dosada, hir, ne znam! Ništa lepša nisam zbog toga, štaviše... To je jedina stvar koju bih promenila da mogu, ali nažalost - ne mogu - napisala je supruga fudbalera Filipa Đorđevića kada su je na mrežama upitali zašto je nekoliko puta operisala nos.

Jovana Đorđević pokajala se zbog estetskih intervencija.
printscreen/instagram 

- Budite pametne, promislite svaku odluku dobro, pre nego što se odlučite na nešto što je trajno i nepovratno - zaključila je Jovana koja danas sa suprugom živi na relaciji Italija-Srbija, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Pogledajte neka od najlepših izdanja Jovane Đorđević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!