Jedna od najpopularnija modnih blogerki u Švedskoj, a i šire, Kenzu Zuiten udala se sredinom 2017. godine za karatistu iz Crne Gore Aleksandra Subošića. Njihova svadba bila je pravi spektakl, a danas je njihova porodica bogatija za dva člana.

Ova lepa žena je dokaz da se i prirodna lepota ceni. Nije radila ni jednu jedinu estetsku korekciju, a na izgledu joj zavidi ceo svet.

Kenza važi za najlepšu švedsku blogerku
Instagram 

Mnogim ženama je idol, na Instagramu je prati skoro dva miliona ljudi, a muškarci bi dali sve da sa njom mogu da budu.

Lepa Šveđanka marokanskog porekla godinama je bila u srećnoj vezi sa crnogorskim karatistom Aleksandrom Subosićem, dok nisu stali pred oltar, a kruna njihove ljubavi su njihova dva sina - Nikola i Danilo.

Kenza se bavila modelingom, a danas ima svoju liniju garderobe. Ona je jedna od retkih koja se ne ustručava da pokaže svoje "pravo" lice, pa je tako često možemo videti bez šminke i u leženim varijantama.

Kenza se bavila modelingom a danas ima i svoj brend
Instagram 

– Trudim se da ne razmišljam koliko je to ljudi, jer bih se onda jako uplašila (smeh). Imati toliko pratilaca na društvenim mrežama, kao i nekoliko hiljada koji prate moj blog, smatram da imam određenu vrstu odgovornosti. Moram pokazati devojkama koje me prate dobru i lošu stranu mog posla i života. Ljudi, nažalost, na društvenim mrežama pokazuju samo lepu stranu života, ali niko nije savršen i ničiji život nije savršen.

Na mom blogu možete upoznati pravu mene sa svim mojim usponima i padovima, ali i sa fotografijama koje nisu savršene. Svoje društvene mreže takođe koristim kako bih apelovala za pomoć mnogim ljudima, borim se za prava žena, kao i za ljudska prava, rekla je Kenza o popularnosti. Nakon što se porodila ona je rado delila realne slike ženskog tela, čime je želela sve žene da ohrabri da i prikaže pravu sliku ženskog tela bez filtera i obrada kako se inače na mrežama servira.

Kenza obožava Crnu Goru i svake godine odlazi u Budvu, odakle je i njen muž, a više njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Lepa švedska blogerka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!