Iako se mislilo da se o životu nekada najfatalnije plavuše sve saznalo, pogotovo nakon njene tragične smrti, čini se da su neke tajne tek sada procurile u javnost.

Ana Nikol Smit slučajno se predozirala pre 15 godina, kada je njena ćerka Danijelin imala samo 6 meseci. Glumica i nekadašnji model patila je od depresije nakon smrti sina, a tada se tvrdilo da je za njenu smrt odgovorna terapeutkinja koja joj je prepisala opasnu kombinaciju, ali i količinu lekova, o čemu će se uskoro snimati film.

Cela priča biće bazirana na istinitim događajima, a scenaristi su navodno upoznati sa ispovestima najbližih prijatelja i članova njene porodice. Međutim, pored standarnih imena koja se prepliću kada je bilo kakva priča o Ani Nikol Smit, o skrivenoj strani fatalne plavuše rešila je da progovori i njena polusestra Dona Hogan.

Sestra Ane Nikol Smit iznela je o njoj mračne tajne.
Shutterstock 

Ona je u biografskoj knjizi "Train Wreck: The Life and Death of the Anna Nicole Smith" , iznela stravične optužbe, a izmeđuostalog da ju je Ana proganjala jer je želela njenu bebu.

Kako kaže, Viki (Anino pravo ime), godinama je želela njenu ćerku, toliko da je jednom prilikom započela proces za usvajanje, iako nije imala njenu dozvolu.

"Bila sam samohrani roditelj sa ćerkom i ponovo sam bila trudna, a ona me je uznemiravala iznova i iznova" rekla je Hoganova jednom prilikom.

Dona Hogan tvrdi da je Ana Nikol Smit želela da joj ukrade bebu.
pritnscreen/youtube 

"Stalno je pričala da će se bolje brinuti o mojoj deci nego ja, jer nemam novca, a to me je stvarno bolelo. Ta situacija me je i odgurnula od nje. Bila sam povređena i uplašena jer je imala moćne prijatelje. Srećom, odustala je kada sam potpuno prekinula svaki kontakt sa njom", rekla je Dona.

Sve ovo naročito je bizarno ako se uzme u obzir da Ana Nikol Smit sopstvenoj ćerki nije bila najbolji roditelj. Ne samo što je tokom cele trudnoće pila alkohol i drogirala se, nego je nakon porođaja šestoro muškaraca moralo da radi DNK test da bi se otkrilo ko je Danijelin otac.

Ana Nikol Smit pila je i drogirala se tokom cele trudnoće.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, DNK analiza je pokazala kako je pravi otac devojčice Leri Brikhed s kojim se neko vreme zabavljala. Na sve to, ćerku je izgladnjivala da bi od nje napravila "seksi bebu".

"Iako je znala da je ispravna količina hrane 84 grama svaka tri sata, ona je insistirala da joj dajem 70 grama", pričala je svojevremeno dadilja.

Danijelin je danas na svu sreću zdravo dete, izrasla je u lepoticu, a sa ocem Larijem posetila sva mesta koja su nekada značila njenoj majci.

Ana Nikol Smit insistirala je da njena ćerka bude seksi beba.
Youtube 

"Danijelin je sada tinejdžeka, a ne zna gomilu činjenica o svojoj majci. Kao otac devojke koja je tako mala izgubila majku, pomislio sam, zašto da joj ne pokažem njene početke. Iskreno, ni ja sam nisam znao neke detalje iz njenog života", ispričao je Lari Birkhed, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako danas izgleda ćerka Ane Nikol Smit

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!