Milica Pavlović spada u najlepše i najastraktivnije pevačice na ovim prostorima, ali do sada nije imala previše sreće u ljubavi.

U brojnim intervjuima često je govorila da je se muškarci plaše, međutim, sve se promenilo kada je uplovila u vezu sa proslavljenim sportistom Nikolasom Saveljićem.

Iako svoj privatni život godinama uspešno skriva od od očiju javnosti, ove informacije su ipak procurile, međutim, da stvari ne funkcionišu dobro dalo se primetiti za njen rođendan kada od dečka čiju je porodicu navodno upoznala, nije bilo ni traga ni glasa.

Na rođendanu Milice Pavlović nije se pojavio njen dečko, Nikolas Saveljić.
ATA Images 

Nedugo potom saznalo se da su raskinuli, a kao glavni razlog navodila se daljina i poslovne obaveze koje nažalost, nisu mogli da usklade.

Milica Pavlović i Nikolas Saveljić raskinuli su vezu zbog daljine.
printscreen/youtube/Paparazzo Lov // DNK 

Lepa pevačica trenutno je sama, i radi punom parom, a pre izvesnog vremena prvi put se osvrnula na svoj ljubavni život i otkrila da u njenoj prošlosti postoje stvari zbog koje je danas nepoverljiva prema muškom polu.

Milica Pavlović otkrila je da je trauma iz prošlosti uticala na to da ne veruje muškarcima.
Instagram 

- Ja sam zbir svih dobrih i loših stvari koje su mi se desile i svakako da su neke ostavile ozbiljan trag na moju ličnost i formirale strah od ljubavi. Preciznije, bojazan od toga da ću biti ostavljena, izneverena, razočarana, ponižena i da će neko obrisati pod mojim osećanjima. Na pragu punoletstva doživela sam jednu od najvećih životnih izdaja i razočaranja u muško-ženskom odnosu, bila sam izuzetno mlada, a ta nemila epizoda na kraju me je dovela u situaciju da moji najbliži nisu znali kako da mi pomognu. Nakon svega što se desilo, nesvesno sam podigla zid oko sebe. Sa ove tačke gledišta shvatam da čitavu situaciju nije trebalo da doživim tragično i dozvolim da to do te mere utiče na moj život, da se potpuno emotivno zaključam, postanem sumnjičava, nepoverljiva i paranoična. Često kažem da taj deo moje prošlosti spada u kutiju mojih mračnih tajni - ispričala je Milica jednom prilikom.

Milica Pavlović tvrdi da je veoma nepoverljiva prema muškarcima.
ATA Images 

- Sigurna sam da je to uzrok svih problema kada je reč o mom stavu prema muškarcima. Imam izuzetno negativan pristup prema svakom momku koji pokušava da me osvoji - zaključila je pevačica, a da li će se ipak u njenom životu naći neki pravi princ na belom konju, pokazaće vreme.

A kako je Milica nedavno govorila o svom ljubavnom životu, pogledajte u videu na kraju teksta.

Milica Pavlović konačno progovorila o svom ljubavnom životu! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!