Emisija „Jutro sa Jovanom i Srđanom“ koju gledamo na televiziji Prva, definitivno je tokom proteklih dana glavna tema domaćih medija. Odluka popularnog voditeljskog para Jovane Joksimović i Srđana Predojevića da napuste svoju emisiju i ovu televiziju možda nije iznenadila mnoge, koliko je sam njen razlog.

Naime, Jovana i Srđan se navodno nisu složili sa menadžmentom Prve televizije, odnosno njegovom željom da u jutarnji program za domaćina postavi Filipa Čukanovića.

Dok o svemu tome detaljnije možete saznati OVDE, mi vam donosimo novosti koje su sada usledile.

Iako se Jovana i Srđan još uvek nisu oglasili ovim povodom, voditelj je sinoć uspeo da zbuni svoje pratioce i publiku.

Naime, Predojević je juče na svom Instagram profilu najavio goste za današnju emisiju, čime je poprilično jasno stavio do znanja svima da ostaje u ulozi domaćina emisije koja na ovoj televiziji beleži jedan od najvećih rejtinga.

Ipak, na sajtu medijske kuće na kojoj je Srđan zaposlen, ubrzo je objavljeno da će se u ulozi voditelja naći Filip Čukanović koji je takođe na svom Instagram profilu najavio novu emisiju.

Tako je i bilo. Današnji ponedeljak je startovao sa jutarnjim programom koji je vodio Filip Čukanović, ali jedno je ostalo nejasno:
Zašto je Srđan Predojević najavio goste?