Iako je pre nekoliko dana izrazila želju da Kamila nasledi njenu titulu, sve su glasnije priče da je kraljica Elizabeta to učinila isključivo da bi ostavila dobar utisak na javnost.

Njeno veličanstvo, navodno, nikada nije prihvatilo drugu sinovljevu suprugu, a kao glavni razlog navodi se to što je vojvotkinja od Kornvola „krala vreme koje je Čarls trebalo da provodi sa sinovima“.

Mislim da je njihov odnos sada topao, ali nije uvek bio takav“, piše Peni Džunior u svojoj knjizi „Princ Vilijam: Rođen da bude kralj“.

Kraljica je nedavno izjavila da Kamilu vidi kao kraljicu
Shutterstock 

Da je Kamila nedostojna krune, kraljica je smatrala i zbog brojnih ljubavnih afera koje je imala pre nego što je zavela Čarlsa. Takođe, smetalo joj je njeno poreklo, odnosno činjenica da ne potiče iz aristokratske ili bar ugledne porodice.

Kraljica je insistirala da Kamila nestane iz Čarlsovog života još pre Dajanine smrti – otkrila je jednom prilikom Peni Džunor, dok je njen lični sekretar, ser Robert Felous, inače Dajanin zet, snažno jačao taj njen stav.

‒ Svesno ili ne, Kamila je bila odgovorna za sve katastrofe koje su pale na Čarlsa otkad se oženio, a kraljica to ne prašta – zaključila je Peni.

Ipak, kraljica nekada nije smatrla Kamilu dostojnom krune zbog brojnih afera koje je imala pre Čarlsa
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!