Američki reper Snup Dog suočava se sa optužbama za seksualno zlostavljanje, koje se navodno desilo 2013. godine.

Kako prenosi magazin „Rolling Stone“, žena čiji identitet nije otkriven optužila je repera da ju je naterao na oralni seks 2013. godine.

Naime, ona je radila kao jedna od plesačica, a u svojoj ispovesti navela je da je Snup Dog ovo delo počinio u dogovoru sa saradnikom Donom „Medžikom“ Huanom.

Snup Dog navodno je 2013 godine zostavljao ženu koja je radila za njega
Shutterstock 

Njih dvojica su navodno ponudili da je povezu kući, a ona je potom jzaspala. Kada se probudila oko 4 ujutru, njih dvojica su je zlostavljali.

Reper se ubzro oglasio povodom ovih optužbi i negirao da je učinio bilo šta od navedenog.

Ovo mu nije prva tužba za seksualno zlostavljanje

Primetivši njeno gađenje, reper je tada navodno "nastavio da masturbira i ejakulirao je na gornji deo prsa i donji vrat žene". Zatim je navodno rekao: "Doneću ti nešto s čime ćeš počistiti" i ostavio je "poniženu, prestravljenu i uspaničenu" u kupatilu.

Izvor blizak Snupu Dogu navodno je rekao TMZ-u da je žena namerno podnela tužbu uoči Super Bowla ovog vikenda jer bi reper trebao da nastupit na poluvremenu. Žena tvrdi da nije odmah prijavila navodne napade jer je "razmišljala o sigurnosti svog posla". Tvrdi da je nekoliko godina radila za razne kompanije u reperovom vlasništvu.

Snupa Doga, prethodno je tužila šminkerka Kajli Bel koja je navela da su je reper i članovi njegove pratnje seksualno napali 2003. Nedugo pre nego što je podnela tužbu, Snup je tužio Bel za iznudu. Bel je kasnije odustala od tužbe, objasnivši u izjavi da je "stvar rešena sporazumno".

Ovo nije prvi put da se reper suočava s tužbom nalik ovoj
Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!