Dženifer Lopez (52) često je u fokusu medija i javnosti, a zbog njene slave trpe i njena deca.

Pevačica i glumica je s bivšim suprugom Markom Entonijem (53) dobila blizance, ćerku Emu i sina Maksimilijana (13). Poslednjih meseci je Ema na meti ružnih komentara zbog svog izgleda i šuškanja o njenoj transrodnosti.

"Ono kad ti je mama jedna Dženifer Lopez, a ti izgledaš ovako", "Jadna, liči na tatu", "Na koga li je ovakva?", samo su neke od groznih kritika na račun tinejdžerke.

Dženifer nema običaj da govori o svojoj deci, ali pre nekoliko dana je otvorila tu temu dok je gostovala u emisiji Džimija Felona.

Naime, ona je rekla da bi volela da joj ćerka i sin još sediti u krilu, ali oni imaju potrebu da se distanciraju i grade svoj život. Čudno joj je i kako su njena deca "odrasli ljudi u malenom telu".

Džej Lo ima dvoje dece, blizance ćerku Emi i sina Maksa
BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia 

"Treba da se izgrade i pritom sklone od svoje mame superzvezde. Kažu: "To je moj život, imam svoj identitet", ispričala je pevačica.

Inače, poznato je da su se Dženifer i njen bivši suprug Mark razveli 2014. nakon 10 godina braka u prijateljskim uslovima i da dele starateljstvo nad blizancima.

Ema je mescima meta ruganja na mrežama
GMD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Imaju dogovor oko dece koji funkcioniše. Podrška su jedno drugome i trude se da sve bude u najboljem redu", rekao je izvor blizak bivšem paru.

Lopezova poštuje i privatnost svoje dece pa retko deli fotografije i snimke s njima iako je veoma aktivna na Instagramu.

Podsetimo, njena ćerka Ema privukla je veliku pažnju jer voli da se oblači u široke krpice te ne "brine" previše o fizičkom izgledu (za razliku od većine devojaka njenih godina koje izgledaju 10 godina starije), a nedavno je i kosu obojila u plavu boju.

Džej Lo je svesna da njena deca trpe teret slave svoje majke
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Na društvenim mrežama je prate užasni komentari korisnika koji, očito, ne odobravaju da ćerka Dženifer Lopez izgleda ovako.

Žalosno je reći da mnogi ne znaju koliko je ova mlada dama učinila za samo trinaest godina života jer jedino što je vredno spomena je, očito, njen fizički izgled.

Ona je već napisala knjigu "Lord, help me" i radi na novoj knjizi za decu, o njenom pevačkom talentu ne treba ni raspravljati jer je na Super Bowlu nastupila zajedno s mamom i Šakirom, a izvođenje pesme "If Ain't Got You" pohvalila je i sama Ališa Kiz.

Bellocqimages/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia, Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia Dženifer Lopez s decom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!