Pevačica Nikolija Jovanović se porodila pre oko sedam meseci, a ona i njen suprug Relja Popović su tek sada otkrili ime druge ćerke.

Postali smo mama i tata divne devojčice. Mnogo te volim i mnogo si hrabra“, pohvalio se tada ponosni tata na Instagramu. Oni se od tada nisu oglašavali, i nisu hteli ni da otkriju koje ime su odabrali za mlađu ćerku, sve do danas.

Relja i Nikolija sve do sada nisu želeli da otkriju ime ćerke
ATA Images/Antonio Ahel 

"Relja i ja čuvamo privatan život. Moja sreća je svakako velika, iako je ne delim uvek sa medijima i fanovima. Jednostavno odvajam te dve stvari. Kada bismo vratili vreme, ne bismo vam rekli ni ime prve ćerke. No, sada smo odlučili da decu potpuno sakrijemo od javnosti.

Oni su tako odlučili, ali… Kada se bavite javnim poslom i imate puno prijatelja, a majka vam je jedna folk diva, prosto je nemoguće sakriti neke stvari, makar bile i najličnije. Posle skoro sedam meseci otkrivamo vam ime devojčice. Zove se Hana", rekla je Nikolija za "Hello" magazin.

Nikolija je 2016. dobila ćerku Reu
Instagram 

Inače, Relja i Nikolija su prvoj ćerki dali ime Rea. Svoju drugu trudnoću Nikolija je vešto skrivala od medija. Nikolija je istakla da joj je teško da se odvoji od dece kada treba da ide na nastup, a osim toga otkrila je i kako je biti mama dve ćerke.

"Lepo je, naravno duple obaveze, duplo sve, ali je neprocenjivo lepo, vidite po meni. Volim da radim i mislim da žene treba da rade, da ne kažem "moderne mame", jer, iskreno, 21. vek je i da bih se osećala ispunjenom, treba da radim posao koji volim i to može samo da donese da se osećam dobro" istakla je pevačica.

Youtube, Instagram Pevačica otkrila ime druge ćerke

Relja i Nikolija su ćerku Reu dobili 2016. godine, a mnoge je zanimalo zbog čega nisu želeli da otkriju ime drugog deteta.

"Pa da, kad bih vratila vreme unazad, ne bismo vam otkrili ni ime prvog detata. Bila je euforija i svi ste bili ispred porodilišta, ali sad smo odlučili da decu potpuno sakrijemo od javnosti", ispričala je Nikolija koja se u međuvremenu predomislila.

Hana je žensko ime a nastalo od nemačkog imena Hanne, a izvorno je hebrejskog porikla Hanna što znači milost.

ZGODNA MAMA! NIKOLIJA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE DRUGOG POROĐAJA Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!