Hajdi Klum jedna je od najuspešnijih žena u Holivudu, a i šire. Osim uspešne manekenske karijere, može se pohvaliti pevačkom i karijerom sudije u emisiji "America's Got Talent".

Ono na što je najponosnija su njena deca. Ima četvero dece i svih četvero su na neki način prisutni u javnosti, a mi ćemo vas podetiti ko su deca Hajdi Klum i po čemu se vidi da su rođeni pod srećnom zvezdom.

Svestrana Hajdi majka četvero dece - 15-godišnjoj Leni, 10-godišnjoj Lui, 15-godišnjem sinu Henriju i dve godine mlađem Johanu, a navodno ne želi da protraći zadnju priliku da porodicu upotpuni još jednim članom. Izvor blizak paru navodno je stranim medijima otkrio kako je 47-godišnjakinja 'luda' za suprugom Tomom i želi da iskoristi zadnju priliku pre menopauze kako bi mu rodila dete.

Šuška se da Hajdi radi na 5. detetu
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, par se venčao tek prošle godine, a Hajdi decu ima je iz prethodnih veza - braka sa Silom i veze s Flavijom Brijatoreom s kojim je dobila prvu ćerku Helen. Kako novi suprug ne bi ostao 'zakinut', u poslednje vreme nagovara ga na krunu njihove ljubavi. Nedavno su proslavili prvu godišnjicu, a pretpostavlja se kako manekenka upravo trudnoću planira iskoristiti kao veliki poklon, ali par to još uvijek nije službeno potvrdio.

Tom i Hajdi venčali su se prošle godine
Ciao Pix / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pogledajte u nastavku kako izgledaju deca Heidi Klum...

Leni Klum

Nakon dugog nagovaranja majke, Leni je krenula majčinim stopama. Trenutno je uspešna manekenke koja se pojavljuje u najvećim kampanjama i editorijalima. Rođena je 2004. godine, a već je bila na naslovnici nemačkog Vogue majkom.

Najveći uspeh njene karijere do sada bilo je otvaranje nemačke Nedelje mode. Takođe, prošle godine je izbacila saradnju s About You online trgovinom, za koju je dizajnirala svoju kolekciju. Kolekcija se prodavala širomm Nemačke.

Leni Klum je krenula stopama svoje majke
Starpix / AFP / Profimedia 

Henri Samjuel

Henri Gunther Ademola Daštu Samjuel rođen je 2005. godine. Hajdi je Henrija dobila u braku s pevačem Silom.

U braku sa Silom Hajdi je dobila troje dece
GAMR/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Johan Samjuel

Johan Rili Fjodor Tejvo Samjuel je kao i Leni, pravo lice s naslovnice. Čim se rodio 2006. godine, završio je na naslovnici nemačkog Voguea. Hajdi je jednom prilikom objasnila zašto Johan ima toliko imena.

"To je nigerijska tradicija. Njegov otac (Sil) ima devet imena, poreklom iz Nigerije. Na taj način, hteli smo da ispoštujemo tradiciju i instinktivno damo Johanu različita imena. Neka od njih imaju značenja, a neka su nam jednostavno lepo zvučala", rekla je Hajdi za nemački magazin Gala.

Lou Samjuel

Lou Sulola Samujel je rođena 2009. godine, a njeni roditelji su posebno zaštitnički nastrojeni prema njoj jer je najmlađa. Otac joj je Sil, koji je izrazio čuđenje količinom ljubavi koju ima prema najmlađoj ćerki.

Lou je najmlađa ćerka Hajdi Klum
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!