Nakon drame oko otkazivanja koncerata u Las Vegasu, pevačica Adele sinoć se po prvi put pojavila u javnosti.

Na dodeli Brit Awardsa u Londonu, u areni O2 pevačica je zablistala je u elegantnoj crnoj haljini s dubokim dekolteom. Ruku je stavila na bok i ponosno pokazala ogroman dijamantski prsten čime je pokrenula spekuilacije da se verila. Nagađanja za sada nije komentarisala, ali je zato osvojila tri nagrade, za album godine, izvođača godine, i pesmu godine 'Easy on Me'.

Podsetimo, Adel je krajem januara otkazala koncerte u Las Vegasu samo 24 sata pre nastupa. Putem videa na Instagramu u suzama je za sve okrivila pandemiju i kašnjenje isporuka.

Međutim, prema pisanju stranih medija, probe za koncerte je prekidala zbog poziva navodno posesivnog dečka Riča Pola, a nakon završetka razgovora viđena je kako plače.

Adel se pojavila u Londonu u raskošnoj crnoj haljni
Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'U raju je došlo do nevolja, zato ne može da nastupa', rekao je tada neimenovani izvor blizak pevačici.

Ubrzo se saznalo da je otišla kod Pola, koji je sportski agent mnogim poznatim igračima, na Beverli Hilsu pokušavajući da spasi njihovu vezu.

'Jedva su se vieli početkom meseca jer je on bio odsutan zbog posla, a ona je pokušavala da usredotoči na šou u Vegasu. Bila je uzrujana što nije mogao da bude s njom kad su se stvari počele da se raspadaju s organizacijom i to je oboma otežalo stvari. Pol joj je trebao tada, a on nije mogao da dođe jer je i sam veoma zauzet.

Ovo je za nju vrlo emocionalno i stresno razdoblje. Sada vreme provode zajedno kako bi spasili vezu. Stvarno se sviđaju jedno drugome, ali bilo je nekoliko teških tjedana iza njih', rekao je neimenovan izvor.

Veliku pažnju privukao je njen presten te mnogi sumnjaju da se verila
Scott Garfitt / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Pre pojavljivanja na dojeli Brit Awards pevačica se ponovo javila na Instagramu i najavila svoj dolazak. Obožavateljima je poručila i da ih pozdravlja Rič i tako demantovala glasine da im je veza u krizi. 

Par je zajedno od početka 2021. godine, ali vezu su priznali tek u junu. Pol je prvi muškarac s kojim je Adel viđena nakon razvoda od milionera Sajmona Koneckog s kojima ima sina Ejndžela.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pojavljivanje na dodeli britanskih nagrada pokrneulo spekulacije o veridbi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!