Dženifer Aniston trenutno radi na filmu "Murder Mystery 2" na Havajima, a pauzama snimanja glumica uživa na terasi luksuznog hotela u kome je smeštena.

Otkako se pojavila na javnoj sceni, mnogi kažu da se Dženifer Lopez nije ni malo promenila, a njena top forma to najbolje dokazuje.

Paparaci su Dženifer Aniston nedavno uhvatili kako se šeta terasom u pauzi od snimanja filma i to ni manje, ni više nego u minijaturnom bikiniju koji je jasno pokazao njene isklesane mišiće.

Malo njih bi moglo da poveruje da će Dženifer za nekoliko dana, 11. februara, proslaviti 53. rođendan, ali iako već gazi šestu deceniju izgleda fantastično.

Dženifer Aniston pokazala ravan stomak u kupaćem kostimu.
Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tokom pauze od snimanja filma, glumica je uživala u sunčanju i to u crvenom donjem i ljubičastom gornjem delu kupaćeg kostima.

No, i dalje su poglede krali njeni čvrsti trbušnjaci i perfektno ravan stomak.

Poznato je da ovakvu figuru Anistonova nije dobila tek tako, jer već godinama je posvećena zdravoj ishrani i treningu.

Dženifer Aniston redovno trenira i konzumira posebnu ishranu.
ROSS / Backgrid UK / Profimedia 

Dženifer je priznala da vežba pet puta nedeljno, a da najčešće praktikuje striktni plan vežbanja "15-15-15", što podrazumeva po 15 minuta na biciklu, eliptičnom trenažeru i traci za trčanje. Pored toga, ide na boks i praktikuuje jogu.

Ona je takođe veoma rigorozna kada je reč o njenoj ishrani - uglavnom konzumira organsko voće i povrće i namirnice sa niskim udelom šećera, a oslanja se i na svoju samokontrolu: dovoljno joj je da pojede jedan komad čipsa ili jednu kocku čokolade i da se oseća zadovoljno.

Dženifer Aniston najčešće praktikuje striktni plan vežbanja 15-15-15.
Vital Proteins/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Dženifer praktikuje i metodu povremenog posta, odnosno period gladovanja tokom dana od najmanje 16 sati u kom ne unosi ništa osim vode.

Shutterstock, TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Glumica pokazala sjajno telo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!