Fabricio Korona (47), bivši partner hrvatske manekenke Nine Morić (46) našao se opet u skandalu nakon što je jedan italijanski estetski hirurg javno izjavio da je bio s njim u ljubavnoj vezi.

Njihov odnos otkrio je estetski hirurg i stomatolog Đakomo Urtis koji je na televiziji ispričao da je svojevremeno bio smrtno zaljubljen u Koronu.

- Fabricija poznajem dugi niz godina i moram reći da mi je puno pomogao. Za mene je on poseban čovek. Ljubav ima mnogo oblika, a on je fascinantna osoba u koju sam se zaljubio. Svideo mi je onakav kakav je i među nama je bilo prave umetničke hemije, rekao je Đakomomo Urtis.

Nina Morić je s Fabricijom bila u braku šest godina i zajedno imaju i sina Karlosa Mariu, a sada se oglasila povodom skandala u koji je upleten njen bivši.

- Ne smete osuđivati. Ja sam bila puno osuđivana i to mi je bilo na početku jako teško, rekla je Nina Morić.

Nina se oglasila povodm afer enjenog bivšeg supruga
Grifoni/ Guindani Stefano / SGP / Profimedia 

Đakomo je u italijanskom rijalitiju "Big Brotheru" otkrio da se zaljubio u muškarca koji je bio u zatvoru i u braku s manekenkom, i da je to upravo Fabricio Korona, na što je Nina jasno odgovorila.

- Trougao s Urtisom i Koronom? Se*s utroje? Muka mi je od same pomisli na njih dvojicu u krevetu. Kunem se sinom, nisam ja treća osoba u ovoj priči, rekla je Nina koja tvrdi da je to bilo dok je Fabricio bio u vezi s manekenkom Belen Rodrigez (37).

Instagram Fabricio Korona imao je aferu s muškarcem

Manekenka kaže da Fabricio očigledno nije volelo muškarce dok ga je ona bila s njim, a čini se ni da ju nova drama njenog bivšeg nije iznenadila. 

Nina i Korona bili su u braku 6 godina
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!