Kajli Džener donela je na svet drugo dete! Mlada milijarderka porodila se u sredu, 2. februara, a kako je otkrila na Instagramu, rodila je dečaka.

"2/2/22", napisala je kratko Kajli u opisu slike na kojoj svog sina drži za rukicu, a ubrzo se u komentarima oglasio i ponosni tata, reper Travis Skot, kao i ostali članovi porodice Kardašijan-Džener. Ono što je posebno zanimljivo jeste to da je njena ćerkica slavi rođendan samo dan ranije, odnosno 1. februara.

Kajli je na svom Instagramu okačila i storije raskošnog cveća koje je dobila od porodice i prijatelja, a u opisu slike je napisala "Rainbow" (Duga), te sada fanovi nagađaju da je sinu upravo to ime dala.

Instagram Kajli Džener donela je na svet sina

Podsetimo, Kajli i Travis imaju ćerku Stormi Vebster, a njihova porodica postala je bogatija za još jednog člana. 

O trudnoći je krenulo da se nagađa nakon što je za svoj rođendan objavljivala stare fotografije. Ipak, Dženerova se nije oglašavala, a brzo potom je više izvora bliskih ljudi slavnoj zvezdi potvrdilo da ona jeste u blagoslovenom stanju.

Kajli Džener je 5 dana krila da se porodila
pritnscreen/instagram 

Kajli je govorila prošle godine da je osećala pritisak da rodi Stormi sestru ili brata.

"Moji prijatelji me pritiskaju... Svi vole Stormi. Definitivno osećam pritisak da joj rodim brata ili sestru, ali nemam neki plan",  rekla je ona za Harper's Bazaar u martu prošle godine.

"Želim sedmoro dece, ali ne baš sad. Trudnoća nije šala, to je ozbiljna stvar i teško je. Nisam još spremna za to", pričala je Kajli u Instagram lajvu njene najbolje prijateljice Stejsi Karanikolau.

Kajli i Travis zajedno su 4 godine
Splash News / Splash / Profimedia 

Kajli Džener i Travis Skot u vezi su od aprila 2017. godine, s tim što su raskinuli ubrzo nakon što je na svet došla mala Stormi. Ipak, ubrzo su uspeli da prebrode probleme.

Instagram Mlada milijarderka 5 dana je krila da se porodila

O trudnoći je krenulo da se nagađa nakon što je za svoj rođendan objavljivala stare fotografije, za koje je očigledno bilo da su nastale u junu, a ne avgustu. Ipak, starleta i preduzetnica se nije oglašavala, a brzo potom je više izvora bliskih Dženerovoj potvrdilo da ona jeste u blagoslovenom stanju.

Sada je i sama Kajli (24) potvrdila da sa reperom Travisom Skotom (30), s kojim već ima ćerkicu Stormi (3), čeka drugo dete.