Kejti Prajs godinama puni novinske stupce diskutabilnim ponašanjem, kontroverznim izjavama i i mnogobrojnim plastičnim operacijama zbog čega je često na meti kritika.

I čim pomislimo da Kejti Prajs ne može više da nas iznenadi svojim bizarnim ponašanjem, ona uradi još nešto što nas ostavi bez teksta.

Naime, bivša manekenka i kontraverzna rijaliti zvezda, juče se pojavila na crvenom tepihu, samo jedan dan od kako je došla iz Belgije gde je boravila na klinici za estetsku hirurgiju.

Sa zavojima na glavi i jakom šminkom na licu, Kejti je pratila sina Harvija na događaju na kojem je on dobio prestižnu nagradu.

Kejti Prajs sa zavojima na glavi se pojavila na crvenom tepihu samo dan nakon operacije.
Aaron Parfitt / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kejti je poznata po svojim bezbrojnim ekstetskim zahvatima. Iako lekari u Velikoj Britaniji odbijaju da je operišu, ona nastavlja sa korekcijama u drugim zemljama.

Tako je upravo došla iz Belgije gde se podvrgla podizanju obrva i očnih kapaka, a lice i glava su joj bili uvijeni u zavoje i sa teškim podlivima.

"Znam da treba da se odmaram, ali ovde sam sa Harvijem",rekla je Kejti.

Pored ovih operacija, rijaliti zvezda želi uskoro da otputuje u Tursku kako bi popravila rad prethodnih hirurga koji su joj ubacili implante u zadnjicu.

Kejti Prajs je postala zavisna od plastične hirurgije.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Gotovo da ne postoji deo tela koji Kejti Prajs nije operisala. Nekada je bila brineta prirodne leopte, a onda je postala zavisna od plastične hirurgije pa tako sada svaki put izgleda sve lošije i lošije, što su primetili i njei fanovi.

Lice poznate Britanke je potpuno deformisano, kao i grudi, bokovi i stomak, koji izgledaju veoma neobično.

Lice poznate Kejti Prajs je potpuno deformisano.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Da je preterala s estetskim zahvatima potvrdio je i njen bivši suprug, koji je u intervjuu za "Daily mail" otkrio kako Kejti više ne brine o deci. 

Kejti Prajs je inače i majka petoro dece, a pored sebe trenutno ima novog dečka koji je prati u stopu i koristi njenu slavu, dok ona pažnju pribavlja bizarnim ponašanjem, baš poput ovog da se na crvenom tepihu pojavi dan nakon operacije.

Kejti Prajs se pojavila sa zavojila na glavi dan nakon operaciji na crvenom tepihu u društvu dečka koji je koristi zarad slave.
FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Estetski zahvati su Kejti oterali u patologiju, ali i ogromne dugove, a od njene prirodne lepote nije ostao ni trag.

Kejti je u više navrata govorila da više ni sama ne zna koliko je zahvata imala. Samo grudi je operisala oko 12 puta, a kaže da botoks više nema nikakvog efekta na nju jer ga je toliko često koristila do svoje 30. godine.

Kakvu prirodnu lepotu je Kejti Prajs izgubila bezbrojnim operacijama, pogledajte u galeriji:

Youtube, Shutterstock Poznata starleta i rijaliti zvezda promenila lični opis

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!