Tokom jučerašnjeg dana pevačica Anastasija Ražnatović se na svom Instagram profilu požalila pratiocima da je sa drugaricom na aerodromu već 10 sati nakon što su zajedno propustila let za povratak kući.

Celu situaciju nazvala je "spletom nesrećnih okolnosti", te i to da do sledećeg leta moraju da čekaju 10 sati.

Osim toga da su umorne jer su malo spavale prethodne noći, kao i da im je u tim trenucima potrebno da razmišljaju pozitivno, pevačica nije mnogo otkrivala razloge zadržavanja na aerodromu.

Anastasija Aažnatović se požalila da je proputila let za Beograd, a naredni mora da čeka 10 sati.
Instagram 

Naime, dobro upućen izvor je otkrio da kada je krenula na let za Beograd iz Dubaija, pevačica Anastasija Ražnatović i njena drugarica su doživele udes na putu. Policija je brzo odreagovala, kao i hitna pomoć, a na svu sreću niko nije zadobio nikakve povrede.

Devojke su se, inače, vozile taksijem. Ipak, nisu stigle na vreme na odredište, posle čega se Ražnatovićeva već bila oglašavala.

- Anastasija je krenula na let za Beograd, ali je nju i drugaricu taksista odvezao na pogrešan terminal. Onda su uspele da nađu taksi, ali je na putu taj taksi imao udes. Nakon toga je došla policija i hitna pomoć, ali Anastasija i njena drugarica nisu imale nikakve povrede.

- Došao je i treći taksi, ali kada su stigle na aerodrom rekli su im da je pet minuta ranije zatvoren avion- ispričao je za „Blic" izvor blizak pevačici.

Anastasija Ražnatović imala udes u taksiju u Dubaji, reagovale hitna i policija.
Instagram 

Osim što su nekoliko sati čekale naredni let za Beograde, srećom nije bilo većih komplikacija, te su Anastasija i njena drugarica sigurne stigle kući, a da su u odličnom stanju dokazuje i to da su uveče upriličile rođendan svog druga u poznatom beogradskom restoranu.

Anastasija Ražnatović smršala je 20 kilograma
pritnscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!