Iako su svoj emotivni odnos završili pre više od decenije, mediji, javnost i njihovi obožavatelji ne prestaju da ih „mire“. Tako je svaki njihov korak pomno ispraćen, a kada zajedno učestvuju u nekom projektu, to onda dobija poseban značaj.

S obzirom na to da smo već najavili njihovo onlajn uključenje putem interneta sa ciljom prikupljanja pomoći za one koji su najviše pogođeni korona virusom, niko nije ni slutio da će to izgledati baš ovako. Duhovito, šaljivo i simpatično, a osmesi holivudskih glumaca rekli su više od hiljadu reči.

Zato je njihov razgovor za par sati obišao ceo svet, društvene mreže su preplavljene, a njihovi obožavatelji i dalje neumorno i neprestano navijaju za njih.

Nekoliko slavnih glumaca, uključujući Dženifer i Breda, čitali su scenario iz filma „Fast Times at Ridgemont High“ iz 1982.

Popularni duo izveo je scenu flerta. Bred je glumio Breda Hamiltona, dok je Dženifer glumila Lindu, devojku u koju je zaljubljen.

„Hej Bred, kako si? Znaš da sam uvek mislila da si sladak. Tako si seksi“, rekla je Dženifer, dok Bred nije skrivao osmeh.

Ceo video možete pogledati ispod.