Ako su i postojale indicije da će se u nekom trenutku legendarna Samanta vratiti u "Seks i grad", jedan od tvoraca Majkl Patrik King sada joj je zauvek zatvorio vrata.

Nažalost, za ovu odluku "kriva" je sama glumica, jer je lajkovala objave u tvitove u kojima je nastavak "And Just Like That..." negativno komentarisan.

Podsetimo, Kim Katral trenutno gledamo u spin-offu "How i met your father", a serija je za kratko vreme pobrala sjajne kritike i pozitivne komentare. Naravno da je u moru tvitova bilo i onih koji su "udarili" po nastavku "Seksa i grada", a glumica je suptilno otkrila šta misli o svemu.

"Tako mi je drago što je Kim Katral preskočila nastavak "Seksa i grada" i umesto toga glumi u seriji "How I Met Your Father". Ako imate četrdeset minuta da potrošite, radije gledajte to", napisao je jedan fan na Tviteru, a glumica je lajkovala njegovu objavu.

Kim Katral je u više navrata suptilno pokazala šta misli o nastavku "Seksa i grada".
screenshoot youtube 

Još nakon premijere prve epizode, Kim Katral je lajkovala nekoliko, a čak i odgovorila na jedan tvit koji je vređao novu sezonu serije, tvrdeći da je "neinspirativna", "previše politički korektna", ali i da joj fali lik Samante Džouns, koji je tumačila upravo Katral.

Očigledno je da kreatori nekada omiljenog ostvarenja ne žele više da trpe takvo ponašanje te je sada Majkl Patrik King povodom poslednje epizode nove sezone serije izjavio da Kim Katral neće dobiti ponudu da se vrati u franšizu, čak iako budu snimali nastavke.

Tvorac Seksa i grada Mark Patrik King kaže da su Samanti vrata zauvek zatvorena.
Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Kada smo pričali o tome da snimimo treći nastavak filma, Kim Katral je jednostavno rekla – ne. I to je u redu. Ne možete glumicu naterati da tumači ulogu ukoliko ona ne želi", rekao je on.

Na pitanje da li su vrata za Kim Katral i dalje otvorena, ako bi ikada poželela da se vrati u nekom narednom nastavku, Patrik King je jednostavno odgovorio - "Ne."

"Jednostavno ne. Nakon što je odbila da radi film i javno pričala protiv serije i glumica, nikada nije ni postojala šansa da bismo joj dali ulogu u novoj sezoni "And just like that"", rekao je on.

Kako je kim Katral više puta udarila na nastavk serije "Seks i grad", tvorci su joj zatvorili vrata da se iakda više vrati u ostvarenje.
Ken McKay / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mark je potom otkrio da se još uvek traži način da se Samantin lik potpuno "izbriše" iz priče, a tom prilikom otkrio je i ogromnu tajnu koja se ticala drugog lika, Kerinog najboljeg prijatelja - Stenforda Bleča. Kako navodi, Stenfrod je trebalo da se pojavi u svih 10 epizoda, ali niko nije znao da će njegova bolest tako brzo da napreduje.

Vil Garson trebalo je da se pojavi u svih 10 epizoda serije.
Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Vil Garson kome je ova uloga i pripala preminuo je nedavno u 57. godini života. Tvorci tada nisu želeli da ga potpuno isključe iz serije, te su ga u znak sećanja sačuvali, odnosno poslali u Japan gde je postao menadžer jednom tiktokeru.

King je sada otkrio još neke detalje vezane za otkrivanje ovog popularnog lika. kako kaže, sigurno bi došlo do njegovog razvoda od Entonija, Šarlotinog najboljeg prijatelja. Takođe, Stenford je trebalo da prođe kroz krizu srednjih godina, ali to nije sve. Naime, iako je tokom svih ovih godina predstavljan kao veoma uspešan lik i dobar menadžer, to je zapravo sve bila laž.

Kreator Seksa i grada kaže da bi se mnogo toga otkrilo o samom Stenfordu Bleču.
pritnscreen/youtube 

"Stenfordov lik je uvek imao graničnu karijeru kao menadžer, a mi smo želeli da pokažemo istinu da on zapravo nije zaista imao pravu karijeru", dodao je King.

"Znam da se gledaoci ne bi složili, ali jednostavno takav je spisateljski posao", završio je King sa rečima da će Garson zauvek nedostajati svima i da njegov izostanak iz serije će defitnivno uticati i na lik Keri Bredšo.

Kreator "Seksa i grada" kaže da je Stenford Bleč zapravo lažirao svoju karijeru svih ovih godina.
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

https://wanted.mondo.rs/Vesti/Showbizz-i-kultura/a17020/Preminuo-Vil-Garson.html