Rijanana je spektakularnim fotografijama potvrdila vesti o trudnoći!

Krajem prošle godine kada je primila nagradu za "heroja Barbadosa" njen zaobljen stomačić postao je glavna tema na društvenim mrežama, da bi mesec dana kasnije stigla potvrda o trudnoći.

Iako je glasine pevačica tada žestoko demantovala sa sve rečenicom "prokletstvo, razmnožavate me svake godine", ispostavilo se da su u ovoj situaciji, fanovi ipak bili u pravu.

Pevačica je lepe vesti otkrila setom fotografija koje su brzinom svetlosti preplavile društvene mreže, a na kojima pozira sa svojim dečkom Asap Rokijem

Zbog otkopčane ružičaste puffer jakne koju nosi na fotkama mnogi nagađaju da nosi devojčicu, ali iako nema zvanične potvrde, za sada, svi su saglasni - Rijana blista.

Inače, pevačica je oduvek govorila da jedva čeka da uplovi u majčinske vode.

- Više od svega na svetu želim da postanem majka - priznala je Rijana.

 - Društvo uvek ima običaj da stavlja pritisak na žene da se moraju ostvariti kao majke, a onda ako to žele, ponovo postoji problem ukoliko deca nemaju oca. Međutim, najvažnije je u životu biti srećan, a ja verujem da dete može biti srećno čak iako ima samo i jednog roditelja - izjavila je ona svojevremeno i dodala:

- Volela bih da imam dvoje ili troje dece, bez obzira na to da li imam partnera ili ne.

Glasine da su Asap i Rijana u vezi krenule su još 2013. godine, kada je ASAP Roki nastupao sa Rijanom na njenoj svetskoj turneji "Diamonds", a par se 2013. godine pojavio i u ASAP Rokijevom spotu za pesmu Fashion Killa.

Krajem 2021 pisalo se o njenoj trudnoći
Ian Vogler / MirrorPix / Profimedia 

Od tada smo u medijima redovno mogli pronaći spekulacije o njihovoj aferi, međutim, američki reper je tek nedavno i zvanično u intervjuu za američki magazin GQ priznao da je Rijana "ljubav njegovog života", a sada će njihova porodica biti uvećana za još jednog člana.

T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, CRY-Huitel / The Photo One / Profimedia Pevačica čeka prvo dete s reperom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!