Glumac Vilijam Levi nakon 18 godina braka, saopštio je putem društvenih mreža da se razvodi od supruge i koleginice Elizabet Gutjerez.

Kubanski Bred Pit nikada nije krio da je bio neveran svojoj supruzi, i to sa, kako su strani mediji pisali preko 80 žena, a glasine o njihovom razvodu kruže od kada su se venčali.

Elizabet je uvek opraštala Vilijamu neverstva, a zajedno imaju sina Kristofera i ćerku Kajli. U poslednje vreme ovaj bračni par retko izlazi u javnost, a imaju svega nekoliko zajedničkih slika na društvenim mrežama.

Vilijam Levi je objavio putem Instagram da se razvodi
Instagram 

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili nakon što smo dobro razmislili, našem odnosu dođe kraj. Ali i dalje ćemo ostati najbolja porodica koja postoji i biti najbolji roditelji svojoj deci. To se nikada neće promeniti, napisao je Levi na Instagramu i dodao da je spreman za novo životno poglavlje, međutim post je ubrzo obrisao.

Glumačke zvezde upoznale su se pre 19 godina, a njhova ljubavna priča je uspela uprkos velikom medijskom pritisku. Sve do sada.

Elizabet i Vilijam su u braku dobili sina i ćerku
Instagram 

Kako je sve počelo?

Vilijam Levi je u Sjedinjene Američke Države došao iz rodne Kube kao tinejdžer i želeo je postane uspešan igrač bejzbola, ali sudbina je imala drugi plan. Nakon što su ga otkrili agenti, radio je kao model, a onda je postao deo mreže Telemundo kada e pojavio u jednom šou 2003. godine.

Tada je upoznao Elizabet, koja je pre prijave za rijaliti radila u advokatskoj kancelatiji, a ubrzo nakon upoznavanja proradila je hemija među njima. Romansa koja je nastala tokom televizijskog programa učinila je njegov prenos vrlo popularnim, budući da je flert između njih dvoje bio ono u čemu su gledaoci najviše uživali. 

Nakon nekoliko nedelja Elizabet je napustila rijaliti, osvojila je 6. mesto i otputovala u Los Anđeles. Nedelju dana kasnije, Vilijam je takođe napustio program, osvojio 5. mjesto i odmah potražio Elizabet. Par se ubrzo preselio u Majami kako bi oboje započeli svoje karijere, a u njihov dom stiglo je i prvo dete. 12. marta 2006. rođen je Kristofer Aleksandar. Sa dolaskom sina, Elizabet i Vilijam ojačali su svoj odnos i počeli zajedno da se bore za napredak.

Pisalo se da ju je varao, a ona mu je sve do sada praštala
Instagram 

Njihova je slava počela je da raste. Iste godine glumac kubanskog porekla pozvan je da učestvuje u jednoj telenoveli u Meksiku, a sledeće godine dobio je svoju prvu glavnu ulogu. S druge strane, Elizabet je postigla uspeh glumeći u El Rostro de Analía, popularnoj sapunici na mreži Telemundo. To je bio i period kada su počele da kruže glasine o raskidu para.

Sve su glasnija bila šuškanja o Vilijamovim prevarama i aferama s koleginicama s kojima je glumio u španskim sapunicama.

"Odlučili smo da sebi damo malo vremena, to su pitanja o kojima ne želim da ulazim u detalje, ima trenutaka u životu kada treba analizirati stvari. Sad više nismo zajedno, jako je volim, obožavam je, ona je majka mog sina, ali u životu za sve postoji trenutak", rekao je glumac na račun Elizabetinog i njegovog raskida. Međutim, ubrzo se se pomirili, ali uprkos tome njihova veza je bila na klimavim nogama. 

Pratio ga je i skandal kada je optužen za silovanje
Shutterstock 

Prevario je sa 80 žena

Javnost je tada šokirala vest da je prevario suprugu, glumicu i manekenku Elizabet Gutjerez (41) s više od 80 žena. 

Tokom poslednjih nekoliko godina pročulo se za nekoliko njegovih tajnih veza. Kako pišu strani mediji, bio je s kolegicom Himenom Navaret, s kojom je glumio u telenoveli "Oluja u srcu". Ona je sama progovorila o njihovoj aferi, a njihove zajedničke fotografije osvanule su i na naslovnicama medija.

Najveća afera bila mu je ona s glumicom Žaklin Brakamontes, kojoj se čak zaklinjao da će ostaviti suprugu zbog nje. Ona je takođe o svemu javno progovorila, i to u svom romanu.

Priznala je da je vezu s Vilijamom raskinula tek kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dete. On je sve demantovao, ali malo ko je poverovao u njegovu priču.

"Odlučila sam raskinem vezu koju sam održavala osam godina s Vilijamom. Uvek sam stajala uz njega, uprkos upornim glasinama, koje sam potisnula jer nisam imala razloga da sumnjam u snagu naše zajednice. Odlučna sam da stanem na kraj ovom odnosu za dobro svoje dece i sebe, dugujem sebi poštovanje pre svega kao ženi i majci" - ovim rečima Elizabet je raskinula njihovu vezu 2011. godine, nakon što se nagađalo o romansi između Levija i još jedne glumice Barbare Mori.

Optužba za silovanje

Novi problemi pojavili su se nakon što je protiv njega podignuta optužnica da je namamio maloletnicu u sobu jednog hotela i prisilio je na polni odnos. Optužnica je kasnije povučena, ali Vilijam nikada nije negirao da je spavao s dotičnom devojkom, već je izjavio kak je lagala o tome koliko godina ima.

Instagram Kubanski Bred Pit varao ženu

Elizabet je za meksičke medije između ostalog izjavila da je nihovoj ljubavi došao kraj, a glavni krivac je navodno 28-godišnja Barbara Lopez, ćerka slavnog producenta Rejnalda Lopeza. Međutim opet su nastavli dalje.

Po svemu sudeći, njihovoj ljubavi je došao kraj, o čemu uveliko pišu strani mediji. Vilijam je razvod potvrdio na Instagramu, dok se Elizabet za sada nije oglašavala.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!