Iako je rođena u Srbiji, za talentovanu Požarevljanku Natašu Stanković ovde je malo ko čuo.

Situacija je zato potpuno drugačija u bolivudu gde je jedna od najvećih zvezda.

Nataša je model, glumica i plesačica, a sve svoje talente na najboji način iskoristila je u Indiji gde živi i radi od 2012. godine. Istina je da je u Indiju dospela još 2012. kada je njen ujak napravio probne snimke i poslao ih jednoj domaćoj agenciji. Brzo je dobila angažman, a sam početak obeležio je i jedan gaf.

Nataša Stanković danas je jedna od najvećih zvezda Bolivuda.
printcreen/instagram 

- To je nekako bila sudbina. Trebalo je da putujem u Istanbul i bila sam na putu ka aerodromu kada su mi javili da greškom nisu bukirali kartu. Vratila sam se kući, a onda su me zvali da me pitaju da li bih išla da radim u Indiju. "Što da ne?", pomislila sam - rekla je Nataša svojevremeno za Blic.

Na početku je glumila u nekoliko reklama, a već 2013. pojavila se u bolivudskoj političkoj drami "Satyagraha".

- Posle pet meseci boravka u Indiji otišla sam na audiciju za naslovnu pesmu u filmu "Satyagraha" poznatog reditelja Prakaša Džaa. Već sledećeg dana javili su mi da sam prošla. To je bilo moje prvo iskustvo u Bolivudu. Posle toga sam dobila manju ulogu u filmu "Dishkiyaoon" sa Harmanom Bavedžom - pričala je Nataša svojevremeno i dodala da je joj je nakon sjajnog starta ponuđena bila jedna od glavnih uloga u ostvarenju "Action Jackson" sa Adžejom Devganom. 

Nataša Stanković hindi je naučila u rijalitiju, a ples joj doneo brojne uloge.
pritnscreen/instagram 

Ova uloga otvorila je Nataši vrata indijskog šoubiznisa, a onda ju je učešće u tamošnjem Velikom bratu vinulo u zvezde. Nakon toga učestvovala je  i unjihovoj verziji "Plesa sa zvezdama", a hindi je savladala upravo u rijalitijima. 

Plesno umeće osiguralo joj je mnogo poslova, te se tako 2015. godine pojavila se kao plesačica u spotu za pesmu poznatog di-džeja Vale Babua i repera Badšaha.

- Moja karijera se kreće u pravcu filma i vredno radim na sebi. Za velike uloge u Bolivudu potrebno je znanje jezika hindi. Moj talenat za igru je ovde veoma bitan, pošto se u njihovim filmovima dosta igra. Idem na časove hindija i bolivudskog plesa. Samo kao kompletan igrač i glumac uz poznavanje hindija mogu da očekujem glavne ulogu - isticala je Nataša, a sve to i te kako se isplatilo jer je danas jedna od najvećih i najpopularnjih bolivudskih zvezda čemu svedoči i broj pratilaca na Instagramu - ima ih preko 3,2 miliona.

Nataša Stanković ima preko 3,2 miliona pratilaca na Instagramu.
pritnscreen/instagram 

Inače, lepa crnka često je bila i meta indijskih tabloida. Svojevremno se zabavljala i sa poznatim glumcem Alijem Gonijem, no ni sada njen privatni život nije ništa manje uzbudljiv. Naime, ona se u januaru 2020. verila za čuvenog indijskog sportistu Hardika Pandju, a par je stao i na ludi kamen tokom pandemije kovida.

Nataša Stanković udata je za jednog od tamošnjih najpoznatijih igrača kriketa Hardika Pandju.
pritnscreen/instagram 

Par je u julu 2020. dobio i sinčića Agastja, a veoma često dele zajedničke fotografije i snimke, koji jasno pokazuju da uživaju u ljubavi, ali i luksuznom životu, ajoš njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Nataša Stanković iz Požarevca našla je svoju sreću u Indiji gde je velika zvezda Bolivuda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!