Ronaldo i Georgina uživaju u vezi više od pet godina, a uprkos skladnom odnosu i ljubavi, na njenoj ruci nikako da se nađe prsten.

I sama Georgina rekla je nekoliko puta da jedva čeka da se uda, te da će sigurno reći "da" kada to Ronaldo odluči.

Međutim, dugo se šuškalo da u njihovom odnosu neko drugi vuče konce. Navodno su sestra i majka te koje ne vole njegovu izabranicu, a zbog njih je ostavio i jednu od najlepših žena sveta - Irinu Šajk.

Ronaldo je zbog majke i sestre ostavio Irinu Šajk.
Szwarc Henri / Abaca Press / Profimedia 

Ipak, čini se da je sa Georginom druga priča s obzirom da su u odnosu dobili i dete, sad čekaju blizance, a Ronaldova deca koju je dobio sa drugom ženom i uz pomoć surogata smatraju je majkom.

Georginu i Ronaldova deca zovu mama.
Instagram 

Slavni fudbaler je nedavno svoju trudnu izabranicu oduševio i spektakularnim iznenađenjem kada je na glavnoj kuli u Dubaiju osvanuo njen lik i čestitka za rođendan, a sada se čini da to nije kraj iznenađenjima.

Naime, u jednoj od epizoda dokumentarca, Ronaldo je otkrio da su velike šanse da će uskoro završtiti pred oltarom.

Kristijano Ronaldo otkrio je kada će oženiti Georginu.
pritnscreen/youtube 

"Uvek sam govorio Georgini da će se to desiti kada se sve sabere i "klikne", kako kada su naši životi u pitanju tako i sve drugo i ona to zna", a potom dodao:

"Može da se desi za godinu dana, 6 meseci ili za mesec. Ali sam 1000 posto siguran da će se dogoditi", rekao je fudbaler.

Ronaldo kaže da Georgina zna da će se oženiti.
Instagram 

Mnogi su njegovu izjavu prokomentarisali kao potvrdu da Georgini ipak nije tako svejedno kao što predstavlja kada je odnos sa Ronaldom u pitanju, iako je jasno da se par zaista voli kao prvog dana.

Inače, nedavno su njeni bliski rođaci nakon lansiranja prve epizode dokumentarca "I am Georgina" rekli da je ona najlošija osoba koja postoji, kao i da je zaboravila na porodocu koja ju je odgajila kada je upoznala Ronalda.

Istini za volju, poznato je da njen put bio veoma trnovit, kao i da je u prošlosti radila i kao čistačica i prodavačica, sve dok slučajno nije srela fudbalera. Iako ju je koštao posla na kom je radila, kasnije joj se isplatilo, te joj fudbaler svakog meseca daje "džeparac" od 100.000 evra, iako sada i sama Georgina papreno naplaćuje reklame na svom Instagramu, a još njenih fotografija i koliko se promenila u odnosu na period kada je o ovakvoj raskoši i novcu mogla samo da sanja, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte koliko se Georgina Rodrigez promenila tokom svih ovih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!