Šon Pen uspeo je da pogigne internet "na noge" sa samo par izjava.

Naime, glumac je gostovao u emisiji sa svojom ćerkom Dilan i izmeđuostalog, prokomentarisao kakvi su današnji muškarci, a od prvog trenutka bilo je jasno da o tome nema uopšte lepo mišljenje.

Reči teško da je birao, pa je izmeđuostalog prokomentarisao da mu se čini "da su muškarci postali veoma feminizirani". Dalje se osvrnuo na, kako ih je nazvao, "kukavičke gene" koji su krivac za to što su muškarci "farmerke zamenili suknjama".

- U svom okruženju imam izuzetno jake žene koje muževnost ne vide kao simbol opresije prema njima - kaže on.

Šon Pen smatra da su danas muškarci feminizirani.
pritnscreen/youtube 

Ipak, glumac je nedavno za iNewspaper takođe rekao da nema, niti je ikada imalo veze sa muškošću ako je nekog grub ili zlostavlja i ne poštuje žene.

- Ali ne mislim da kako bismo bili fer prema ženama, treba da postanemo one - tvrdi glumac i reditelj.

Naravno, njegovi komentari odmah su postali predmet osude na mrežama, a ljudi su najčešće komentarisali da se kasno setio da govori da muškost nema veze sa grubošću, jer je on, kako se ranije pisalo, upravo bio onaj koji je tukao žene, ako se uzmu u obzir navodi svih ovih godina da je zlostavljao Madonu. Njihova veza bila je jedna od najturbulentnijih u Holivudu, a kako se dugo pisalo, glumac je bio eksplozivnog karaktera i često znao da "pukne".

Veza Šona Pena i Madone bila je jedna od najturbulentnijih u Holivudu
Youtube 

Madona je ta nagađanja opovrgnula 2015. godine opisavši te navode kao uvredljive, preterane, zlobne i lažne, ali su izvori bliski pevačici govorili da je maltene primorana da to kaže.

Zanimljivo da je tokom gorepomenutog intervjua sa Šonom bila i njegova prelepa ćerka Dilan, a novinar koji je vodio razgovor tvrdi da je zbog očevih odgovora otišla sa intervjua u tišini i "zagledana u prazno".

Šon Pen gostovao je sa ćerkom u jednoj emisiji kako bi promovisali film.
pritnscreen/youtube 

Inače je povod intervjua bila promocija novog filma Šona Pena, "Dan zastave", u kome glumi upravo sa svojom ćerkom.

Film je zasnovan je na memoarima Dženifer Vogel Flim-Flam Man iz 2004. i govori o njenoj borbi da se pomiri sa prošlošću svog oca prevaranta. Film je, međutim, do sada dobio prilično pomešane ocene publike i kritičara.

Pen objašnjava da je ovu knjigu poklonio ćerki kada je imala 15 godina i zamolio je da razmisli da li bi želela da glumi mladu Dženifer. Pošto nikada ranije nije glumila, Dilan priznaje da nije htela da prihvati očevu ponudu.

Dilan Pen rekla je da nikad nije mislila da će postati glumica.
pritnscreen/youtube 

- Nikada nisam želela da budem pred kamerama. Nikada o sebi nisam razmišljala kao o glumici- dodala je Dilan mada, naravno, nije bila u mogućnosti da se drži podalje od tog posla s obzirom na to da je cela porodica u njemu. Njen deda, otac Šona Pena, bio je glumac i reditelj Leo Pen. Baka, Šonova majka, Ajlin Rajan, takođe je glumila i često se pojavljivala u filmovima svoga sina, dok je njena majka, Robin Rajt, već u 21. godini postala poznata posle uloge u filmu Princeza nevesta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!