Od vajkada se zna da se za Misice biraju najlepše od najlepših devojaka.

A dovoljan je jedan pogled na fotografije Anja Radić da se uverite zašto je baš njoj pripala laskava titula.

Lepa brineta proglašena je za novu Miss Srbije pre nekoliko dana u Šarm El Šeiku, odakle je svakodnevno obaveštavala pratioce o događanjima.

Na Instagramu prati preko 10.000 ljudi, sa kojima često deli trenutke iz svakodnevnog života, ali, naravno, i sa takmičenja za Miss Srbije.

Tako je svoje pratioce obavestila najpre o prvom danu u Šarm El Šeiku dok je pozirala u crno-belom kupaćem kostimu: "Prvi dan završen. Ne postoje reči kojima bih opisala koliko sam srećna što se opet susrećem sa tai chi-em i što po drugi put vidim Crveno more."

Potom se i dodatno pohvalila.

"Ne znam kako bih opisala ovaj dan i ovoliku radost. Pored snimanja, održano je Miss Bikini takmičenje gde sam pobedila", napisala je Anja ispod fotografije na kojoj drži cveće.

Inače, 20-godišnja Anja je rodom iz Beograda i student je Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment, a njen životni moto: "Ne treba ići kroz život, već rasti kroz život."

Prva pratilja na izboru za Miss Srbije je Anela Džanović iz Priboja, koja je ponela i titulu Miss šarma, druga pratilja je Anđela Bucalo, Miss Teen internacional, a ambasador Šarm El Šeika u lepoti je Venera Stanisavljević. Miss Eco Srbija je Nataša Pilipović iz Vrbasa, dok je Miss fotogeničnosti Emina Rajičić iz Čačka, a još fotografija lepe misice AnjeRadić pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte još fotografija Anje Radić, Mis Srbije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!