Paris Hilton gostovala je u emisiji „The Tonight Show“ kako bi razgovarala o svom venčanju i promovisala svoj šou „Paris in Love“, koji se takođe bavi njenim venčanjem.

Na snimanju se pojavila u svjetlucavoj kratkoj zelenoj haljini, ali obožavatelji su odmah primetili jedan neobičan detalj. Paris je naime, nosila dve različite cipele! Na jednoj je nozi imala jednostavnu salonku u bež boji, dok je na drugoj nosila sličnu cipelu, koja je bila ukrašena srebrnim šljokicama.

Ovaj modni propust verovatno se dogodio slučajno, iako nikome baš nije jasno kako. I sam voditelj shvatio je da je Paris nosila različite cipele jer je nakon emisije na Instagramu „The Tonight Showa“ objavljen video Paris kako dolazi na intervju.

"Ono kad u žurbi iz kuće izađeš u različitim cipelama", piše u opisu snimka, a Paris je prihvatila šalu, te se nasmejala u komentarima ispod objave. Ipak nisu izostali komentari.

"Sigurna sam da ovo nije bilo slučajno, ali ako jeste, njeno samopouzdanje je sve", "Kad ne možeš da odlučiš koje cipele ti se više sviđaju", "Njoj sve pristaje", "Njen stilista će sigurno biti otpušten", "Ma ona može sve da nosi", "Ovo je strava", samo su neki od komentara.

Zanimljivo je i da je Paris tokom dana viđena u istom tom outfitu, ali s dve iste cipele na nogama, pa tako nije sigurno da li je ovo bilo namerna modna odluka ili jednostavna slučajna greška. Paris je u pomenutoj emisiji razgovarala o svojem venčanju za koje je rekla da je bilo čarobno.

"Mislim da je jedina stvar oko koje sam bila nervozna to što nisam napisala svoje zavjete sve dok bukvalno nisam već koračala prema oltaru, bila sam u žurbi i bilo je jako stresno. Na kraju sam sve što sam napisala bacila na pod i krenula da govorim iz srca. On je plakao celo vreme, a ja sam odlučila da ne želim da uništim šminku pa sam se suzdržala", rekla je bogata naslednica. Potvrdila je i da iako se nadala da će se presvući čak deset puta, na kraju je imala samo sedam outfita.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!