Georgina Rodrigez proslavila je 28. rođendan, a na iznenađenju koje joj je priredio partner, proslavljeni fudbaler Kristijano Ronaldno, bez sumnje joj zavide mnoge žene.

Fudbalski as je oduvek sanjao o velikoj porodici koju je s Georginom i osnovao, a koliko je srećan, pokazuje i činjenica da svojoj dragoj želi da ispuni sve želje. Bivša manekenka je trudna i par očekuje blizance, a proslava njenog 28. rođendana morala je da bude posebna.

Naime, Ronaldo je za svoju izabranicu pripremio originalni skupoceni poklon, o kom svet ne prestaje da bruji. Naime, on je na Burdž Khalifi najvišoj zgradi na svetu postavio njenu fotografiju uz prigodnu rođendansku čestitku. Manekenka je na Instagramu pokazala delić ove proslave kao i njen glamurozni poklon.

Georgina i Ronaldo dobili su ćerku Alanu (4), dok fudbaler ima i sina Kristijana Ronalda Juniora (11) i blizance, ćerku Evu i sina Matea (4) koje je dobio uz pomoć surogat majki, a u porodicu uskoro stiže i dvostruko pojačanje.

Ronaldo je svojoj partnerki priredio neverovatno iznenađenje u Dubaiju
Instagram 

Inače, par je u vezi šest godina, a iako danas živi životom zvezde, i uživa u bogatstvu, luksuznim putovanjima, letovima privatnim avionima, poseduje raskošne kuće širom sveta, a pored toga što dobija džeparac od 100.000 evra, papreno zarađuje i kao influenserka, Georgina nikad nije krila da je potekla iz daleko skromnijeg okuženja.

Georgina nikada nije krila da je iz siromašne porodice
Instagram 

Ova 28-godišnjakinja detinjstvo je provela u španskom gradiću Haka u planinskom predelu, gde je njen otac radio kao fudbalski trener. No, dodatnu zaradu potražio je i s druge strane zakona, te je ubrzo osuđen za trgovinu drogom, a iza rešetaka proveo je ukupno 10 godina.

Geogrina je imala veliku želju da postane fotomodel, a prvi posao dobila je u Madridu, međutim, nedostatak novca bio je presudan da potraži nove izvore prihoda zbog čega je radila i kao čistačica i bebisiterka.

Danas uživa u bogastvu i džeparcu od 1000.000 evra
Rocco Spaziani / Zuma Press / Profimedia 

Ronalda je upoznala kada je radila u Gucci butiku, a često su kasnije isticali da je to bila "ljubav na prvi pogled".

Otpočeli su vezu, a ona je nedugo potom dobila i otkaz jer je njenim nadređenima smetala tolika medijska pažnja. Ipak, Georgini to nimalo nije smetalo, a samo par meseci kasnije ostala je i u drugom stanju.

Par će uskoro dobiti pojačanje - blizance
pritnscreen/instagram 

Danas influenserka uživa u životu sa Ronaldom, a na pitanja o venčanju uglavnom daje isti odgovor - da im odgovara ovako kako jeste, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Fudbaler svoju devojku čuva kao malo vode na dlanu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!