Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, već neko vreme je tema medija jer se nije oglašavala dok se odigravala drama u Melburnu oko njenog supruga Novaka Đokovića.

Posle duge pauze, Jelena se oglasila na svom instagramu, ali nije pomenula Novaka, već fondaciju čiji je ona direktor.

Podsetimo, Jelena Đoković se, inače, redovno oglašava motivacionim statusima o životu, knjigama, prirodi, kao i o fondaciji "Novak Đoković" koju ona vodi.

q5.JPG
Instagram 

U danima australijske drame, Noletova supruga zauzela je uzdržaniji stav i oglasila se samo jednom, na Božić. Tada je svima poželela srećan praznik, objavila zajedničku fotografiju sa Novakom i napisala:

"Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božiji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva.

Hvala vam dragi ljudi širom sveta što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je Ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila."

Jelena se nije oglašaval povodm drame koju je Novak prolazio u Melburnu
SMG / Zuma Press / Profimedia 

Od tog dana Jelena se nije oglašavala sve do dana kada je šerovala post o fondaciji "Novak Đoković".

Jelena se tek juče oglasila i to povodom posla
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!