Verovatno niko nije iznenađen činjenicom da su počela nagađanja o snimanju druge sezone serije "I tek tako", nastavka hita "Seks i grad".

Iako službene potvrde još uvek nema, neke činjenice su već došle do javnosti koja je poprilično podeljenjog mišljenja oko nove serije.

O nekim scenama raspravlja se danima, a ako se nagađanja o novoj sezoni ostvare, verujemo da će biti još puno novih prilika za podele i rasprave.

Vratimo se sada na sve što do sada znamo o snimanju nove sezone...

Da li će se snimati druga sezona serije "I tek tako..."?

Strani mediji prenose su da su rasprave o drugoj sezoni stale u decembru, kada su se pojavile optužbe za seksualni napad protiv glumca Krisa Nota, međutim, sada su se u medijima pojavile informacije od strane izvora bliskih seriji kako su optimistični po pitanju još jedne sezone.

Pravo ime Keri Bredšo koje se spomene na samom početku epizode nije moglo proći neopaženo vernim fanovima
Youtube 

Kreativni razgovori još se nisu vodili, ali svi se osećaju dobro po pitanju serije, rekao je jedan od izvora, dok drugi kaže kako će kreatori serije možda hteti drugom sezonom serije dokazati da je mogu učiniti snažnijom.

Inače, finale prve sezone trebalo bi da se emituje 3. februara, a izvršni producent Majkl Patrik King dao je naslutiti kako je otvoren za nastavak priče o Keri, Mirandi i Šarlot. Kesi Blojs koji je glavni voditelj sadržaja u HBO-u takođe rekao je da druga sezona nije isključena, ali i da treba da se odrade određeni razgovori. Konačna odluka nije doneta.

Takođe, radi se o skupoj seriji pa će Max HBO prvo napraviti analizu i proveriti koliko novih pretplatnika je serija donela i koliko njih se svake nedelje vraćalo da gleda "I tek tako...".

seks i grad 0633090745.jpeg
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Šta glumci misle o potencijalnoj drugoj sezoni?

Glumica Sintija Nikson čini se, da se ne raduje previše oboj ideji. Na pitanje o povratku dala je neutralan odgovor - nije rekla ne, ali ni da.

- Iako sam izvršna producentkinja i redatelj jedne epizode, nisam pisac. To je jedna od velikih privilegija činjenice da ste pisac, ali, hvala Bogu, nije moj posao da to shvatim, rekla je.

Miranda objavila slike sa venčanja sa ženom
Craig Blankenhorn / HBO MAX / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia 

Pridošlica Sarita Čudhari,, koja glumi prodavačicu nekretnina Simu Patel, se nada drugoj sezoni.

- Baš sam razmišljala o tome i pitala se - postoji trenutak u kojem vam kažu hoće li je biti ili ne, ali mi još nismo došli do tog trenutka. A ja sam razmišljala, Bože, nadam se da će je biti, rekla je.

Da li se snima nastavak I tek tako
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!