Bela Hadid (25) pre nekoliko mesci otkrila je da pati od anksioznosti i depresije, kao i da se s time nosila tako što bi konzumirala alkohol zbog zahtevnog i stresnog poslovnog života.

Manekenka je sada izjavila kako više ne može da se kontroliše, što ju je dovelo do toga da prestane da pije pre šest meseci.

- Volela sam alkohol i došlo je do tačke kada sam čak i ja počela da otkazujem noćne izlaske kada sam osećala da neću moći da se kontrolišem, rekla je manekenka za InStyle.

Hadid je dodala i da je postalo puno teže podići čašu nakon što joj je lekar pokazao snimke koji otkrivaju učinke alkohola na mozak. Za pomenuti portal rekla i da planira da ostae trezna u budućnosti.

Bela Hadidi otvoreno je progovorila o problemima s alkoholom
MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Ne osećam potrebu više za pićem jer znam kako će to uticati na mene u 3 ujutro kada se probudim s užasnom teskobom razmišljajući o toj stvari koju sam rekla pre pet godina kada sam završila srednju školu, priznala je Điđi.

- Postoji samo taj beskrajni učinak u suštini, bol i stres zbog onih nekoliko pića koja nisu bila baš previše, dodala je manekena.

Bela u budućnosti planira da ostane trezna
Instagram 

Ranije ovog mjseca, Hadid je takođe progovorila o svojim teškim borbama sa mentalnim zdravljem u intervju za WSJ. Manekenka je priznala da je bila na 'čudnom' mestu psihički, te da joj je bio izazov čak i da izađe iz kuće i obuče garderobu, posebno još uz muku s paparacima koji bi je čekli ispred kuće.

Bela je nedavno progovorila i o mukama je doživljavala s paparacima
Agence / Bestimage / Profimedia 

- U prošloj godini bilo mi je jako važno da naučim da čak i ako ljudi pričaju o mom stilu ili ako im se sviđa ili ne,  da tonije važno, jer to je moj stil. Kad ujutro izađem iz kuće, razmišljam o tome: Čini li me ovo srećnom? Osećam li se dobro u ovome i osećam li se ugodno? - rekla je iskreno Bela koja je ranije otkrila da pati od ekstremne depresije i anksioznosti u objavi koja je podijeljena na Instagramu prošle godine.

Bela je prošle godine javno progovorila o anksioznosti kada je na Instagramu podelila niz uplakanih slika
pritnscreen/instagram 

- Moja socijalna anksioznost mi se polako šunjala i rasla uz mene kako sam zagazila u dvadesete. Bilo mi je sve teže da izađem, a da ne popijem jedno piće kako bih smirila živce, što je činilo da poželim da uopšte ne izađem, tako da sam samo bila u hibernaciji između poslova, objasnila je manekenka i dodala:

Bela je otkrila da joj nije bilo ni malo lako da se suoči s traumama
pritnscreen/instagram 

- S životom koji neprestano gura društveni režim, zajedno s radom po 13 sati, svaki dan, znala sam da ovo nije održiv život za mene. Trebalo mi je mnogo vremena da to shvatim, ali imala sam dovoljno slomova i sagorevanja da naučim ovo: ako dovoljno radiš na sebi, provodiš vreme sam da bi razumeo svoje traume, okidače, radosti, i rutinu, uvek ćete moći da razumete ili da naučite više o sopstvenom bolu i kako da se nosite sa njim. To je sve što možete da tražite od sebe. Nisam sigurna zašto, ali mi je sve teže i teže da ne podelim isitnu ovde. Hvala što ste me saslušali i videli. Volim vas, zaljučila je Bela Hadid.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Robert O' Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia Manekaka o problemu s kojim se bori

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!