Niki Hilton (38), mlađa i manje popularna sestra skandalozne Paris Hilton (40) je trudna.

Bogata naslednica i njen suprug Džejms Rotšild (37) dobiće treće dete ovog leta, piše  People. Pol bebe nije poznat, a par već ima ćerke Lili Grejs Viktoriju (5) i Teodoru Merilin (4).

Niki i Džejms koji potiče iz poznate imućne porodice Rotšild u braku su od 2015., a zajedno su od 2011. Upoznali su se na vjnčanju Petre Ekleston i njenog sad već bivšeg supruga Džejmsa Stenta.

Niki i Džejms imaju dve ćerke, a sada je na putu i treće dete
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Džejmsu je ovo prvi brak, a Niki se pre njega 15. avgusta 2004. udala za biznismena Toda Endrjua Mejstera kog poznaje iz detinjstva. Par je imao svadbenu ceremoniju u pola tri ujutro u Las Vegasu.

Brak su poništili nakon samo dva meseca i 25 dana, a kao razlog naveli su da se nikada ne viđaju zbog poslovnih obveza. Priznali su i da je venčanje bilo nepromišljeni potez i da su to učinili iz hira.

Inače, to je bio jedini trenutak kada je Niki ukrala pažnju medija svojoj sestri Paris u čijoj je senci celi život. Paris je bila zanimljiva javnosti zbog svoje buntovne naravi, skadanala, žurki i izlazaka s Britni Spirs i Lindzi Lohan.

Niki Hilton ceo život je u senci svoje slavne sestre Paris
Shutterstock 

Pored toga, medijima je bila zanimljiva i kada je svetlost dana ugledao njen kućni video s bivšim dečkom Ricom Salomonom. Rugali su joj se zbog brojnih veridbi, a prošle godine se udala prvi put, za preduzetnika Kartera Reuma (40).

Niki iza sebe ima još jedan brak
Instagram 

Niki je posvećena dizajniranju i upisala je fakultet modnog dizajna koji nikad nije završila. Međutim, to nije igralo presudnu ulogu s obzirom na bogatstvo njene porodice i njenog supruga. Njena imovina se procenjuje na 50 miliona dolara, a njihova porodica postaće uskoro bogatija za još jednog člana.

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Shutterstock Slavna milionerka čeka 3. dete

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!