Iako su se obožavaoci princeze Šarlin nadali da će do kraja januara, kada joj je rođendan, princeza napokon napustiti psihijatrijsku bolnicu i vratiti se kući svojim blizancima, to se ipak nije dogodilo.

Baš kao i 7. rođendan svojih blizanaca, princa Žaka i princeze Gabrijele, Božić i Novu godinu, princeza Šarlin je i svoj 44. rođendan dočekala daleko od porodičnog doma. Zbog javnosti nepoznatih zdravstvenih problema, Šarlin i dalje boravi u evropskoj bolnici na nepoznatoj lokaciji.

Baš kako je i najavljeno iz palate još za Božić, njen oporavak ipak će potrajati mesecima, što posebno teško pada njenoj deci, koja poslednjih godinu dana s majkom uživali tek u samo trenucima.

princeza Šarklin odvojena je od supruga Alberta i svoje dece
STEPH / Visual / Profimedia 

Na Instagram profilu najtužnije princeze objavljen je video snimak povodom njenog 44. rođendana, u kojem se nalazi "ceo njen život" - od najranijeg detinjstva pa sve do života u palati.

"Srećan rođendan princezo Šarlin! Divimo vam se jer uvek dajete sve od sebe da promenite živote ljudi širom sveta, a vaša strast i predanost spašavanju i menjanju života zaista je inspiracija. Verujemo da vas ovaj video vašeg dosadašnjeg putovanja podseća koliko ste voljeni i cenjeni!" stoji u opisu snimka.

Šarlin od Monaka nalazi se u bolnici na nepoznatoj lokaciji
Profimedia 

Očigledno je da ovaj video nije postavila Šarlin, već neko drugi, a kako se najtužnija princeza oseća na svoj rođendan, koji provodi potpuno sama, to zna samo ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!