Bred Pit je bio i ostao jedan od najvećih zavodnika Holivuda, ali mnogi ne znaju da glumac ima i podjednako zgodnog brata koji izbegava javnost u širokom luku.

Daglas Pit njegov je mlađi brat i za razliku od druge braće i sestara uspešnih glumaca koji se uglavnom "šlepaju" i koriste njihovu slavu, u ovom slučaju situacija je posve drugačija.

Daglas je uspešan preduzetnik, investitor i filantrop. I dok Pit puni medijske stupce turbulentim odnosom sa bivšom suprugom Anđelinom, njegov brat vodi skladan porodičan život.

Pred oltar je stao još davne 1990. godine sa Lisom Pit, a zajedno su dobili troje dece - Landona, Sidni i Regana.

Daglas Pit mlađi je brat Breda Pita.
pritnscreen/youtube 

On je od 2010. godine ambasador Goowdilla za Tanzaniju, a osnovao je i udruženje "Care To Learn", koja finansira decu kojima je potrebna hrana, lekarska pomoć ili proizvodi za higijenu. Vlasnik je i informatičke firme "ServiceWord" koju je osnovao 1991. godine, a bavi se i prodajom nekretnina.

Pored toga, Daglas ne krije da mu je jedna od najvećih strasti fotografija i ujedno i omiljen hobi, te se time bavi u slobodno vreme.

Daglas Pit ne krije da mu je jedna od najvećih strasti fotografija.
pritnscreen/youtube 

Imao je izložbe širom Sjedinjenih Država, a njegove fotografije su se pojavile i u brojnim časopisima kako u Americi, tako i širom sveta, te se slobodno može reći da je i mlađi Pitov brat nasledio umetničku "žicu".

Pored toga, Bredov brat se aktivno bavi i biciklizmom i planinarenjem, te ne čudi što ga po izgledu porede sa starijim bratom.

Daglas i Bred su inače u sjajnim odnosima, redovno se čuju i jedan drugom su velika podrška.

Bred Pit i njegov brat Daglas u veoma su bliskom odnosu.
Shutterstock 

Ne viđaju se toliko zbog prirode Bredovog posla, ali trude se da ostanu blisku kao kada su bili deca i koriste svaku priliku koju ugrabe za druženje. 

Bred inače svog brata retko spominje, a navodno mu je to zabranio sam Daglas kom je veoma smetalo uplitanje medija u njegov, inače miran život.

"Cenim interesovanje (za Breda). Razumem zašto ljudi žele da pitaju za njega", rekao je on svojevremeno i dodao, "ali ja odgovaram na ista pitanja 25 godina. I tako, idim malo na autopilotu ... opet, cenim interesovanje. Stvarno sam ponosan na njega."

Takođe, Daglas je uveren da sve u šta se mediji umešaju pre ili kasnije dobije negativnu konotaciju, te on i njegov slavni brat imaju dogovor da svoju privatnost ostave samo za njih, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/youtube Pogledajte kako izgleda mlađi brat čuvenog glumca Breda Pita.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!