Rijaliti zvezda Kim Kardašijan pobegla je na romantični odmor na egzotične Bahame sa svojim dečkom Pitom Dejvidsonom, a dok se nalazi na odmoru, ona koristi priliku kako bi snimila novu kampanju za svoj brend SKIMS.

41-godišnja Kim pokazala je svoje poznate obline u plavom topu, koji je kombinovala s bikini gaćicama u istoj boji. Iako je naizgled bila bez šminke, Kim ništa nije prepustila slučaju te se dobro pripremila čak i za skok u okean.

Pred fotografe je stala poput sirene, a fotografije s odmora na Bahamima već neko vreme deli na svom Instagramu.

Kim Kardašijan snimljna na Bahamima
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Njeni obožavatelji uvjereni su kako Kim priprema nešto novo za svoju liniju kupaćih kostima, ali slavna zvezda za sada ništa nije otkrivala. Pretpostavlja se kako će uskoro predstaviti novu liniju, a detalje će verovatno predstaviti na svom Instagramu kao i do sada.

Inače, ljudi često komentarišu da je specifična figura Kim Kardašijan rezultat fotošopa, međutim, nove paparaco fotke definitivno dokazuju da i u realnosti izgleda identično.

Slavna Kardašijanka poslednjih meseci puni medijske stupce sa svojim novim dečkom, komičarem Pizom Dejvidsonom (28). On je prvi muškarac s kojim je Kim povezana nakon razvoda od Kanje Vesta, s kojim ima četvoo dece i koji je u međuvremenu i službeno promenio svoje ime u Ye.

Kim i bez fotošopa izgleda zaista zanosno
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pit je inače poznat kao veliki zavodnik i i bio je s mnogim slavnim damama poput Kaje Gerber i Arijane Grande.

Kim je fotkala svoj brend SKIMS na Bhamima gde se nalazi na odmoru s dečkom
Instagram 

S Kim je pre nekoliko meseci gostovao u šou "Saturday Night Live" kada su se poljubili, a ubrzo nakon toga krenula su šuškanja o njihovoj vezi što se kasnije ispostavilo tačnim.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Instagram Slavna starleta sa i bez fotošopa

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!