Glumica Mirka Vasiljević koja je nedavno po četvrti put postala majka u javnosti retko priča o svojim roditeljima, a naročito o svom ocu.

Poznato je da se Mirka retko pojavljuje u javnosti, kao i da kada to uradi, uglavnom joj je cilj da priča iz ugla glumice, dok privatan život drži podalje od svetla reflektora.

Ipak, svojevremeno je iznenadila mnoge kada se dotakla svog odrastanja bez oca.

Mirka Vasiljević progovorila o odrastanju bez oca
Kurir/ Damir Dervišagić 

Pored majke Mirjane koja joj je bezuslovna podrška u svemu što radi, Mirka je pojašnjavajući ovu činjenicu istakla da joj muške figure u porodici nikada nije manjkalo.

Inače, svi u užoj porodici „dele" početno slovo imena. Ime pokojnog oca glumice bilo je Mirko.

Kroz razgovor u jednoj emisiji Mirka je priznala da je očinsku figuru najviše imala u svom teči.

- To su neke teme o kojima stvarno nikada nisam pričala u medijima... Uvek sam se trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla. Nikada nisam delila te porodične stvari. Vezana sam za teču, deku, do skoro i deku sa tatine strane koji je preminuo. Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, učitelj od prvog do četvrtog razreda mi je mnogo značio. Tako da nisu manjkale te neke muške figure u mom životu- naglasila je bila Mirka gostujući u „Rada sam".

Mirka Vasiljević otkrila ko joj je sve u životu nadomestio očinsku figuru
pritnscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!