Tviter je preplavljen kritikama na račun slavnog para Prijanke Čopre i Nika Džonasa koji su pre nekoliko dana dobili dete uz pomoć surogat majke. U subotu je par na svojim Instagram profilima podelio srećne vesti sa svojim fanovima i pratiocima.

"Presrećni smo što možemo da potvrdimo da smo dobili dete preko surogat majke. Molimo za privatnost tokom ovog specijalnog vremena u kom želimo da se posvetimo porodici", napisala je glumica na svom profilu na Instagramu.

I pored raznih priča da se par borio sa sterilitetom iz razloga što je Prijanka od svog supruga starija 10 godina, kritike su usledile i nakon što su objavili da su dete dobili uz pomoć surogat majke.

Tviter se usijao nakon ovog saznanja, a razlog toga je što mnogi misle da je ovaj način dobijanja deteta zapravo trend, prenosi Zeenews.india.

Uprkos sreći para, mnogi osuđuju ovaj način iz razloga što misle da se Prijanka odlučila za surogat majku kako bi izbegla trudnoću.

"Čestitam Prijanki i Niku, ali zar nije postalo trend da se bogati odlučuju za ovu metodu dobijanja dece? Međutim, ove metode su razvijene da pomognu onima koji su imali komplikacije“, napisao je korisnik Tvitera.

Prijanku Čopru osuđuju zbog surogatstva
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Drugi se zapitao: "Kako se te majke osećaju kada dobiju svoje gotove bebe surogat majčinstvom? Da li imaju ista osećanja prema bebama kao i majke koje rađaju bebe?".

Treći korisnik je besramno tvitovao: „Bolje je ne biti majka nego imati bebu surogat majčinstvom. Osim ako majčina krv ne teče u detetu, kako osoba može imati majčinski instikt.“

Prijanka Čopra i Nik Džonas oštro osuđeni na Tviteru zbog dobijanja deteta putem surogat majke
Instagram 

Obožavaoci slavne glumice takođe su dali podršku zvezdama i pozvali sve da poštuju njihovu privatnost.

„Kako su neki ljudi besramni što osuđuju glumicu zbog toga što je dobila bebu putem surogat majke! Postoje mnoge žene koje ne mogu prirodno da nose bebu iz raznih razloga – jedna od njih, zatrudne u kasnijoj dobi (kasne 30-te..) kada može doći do komplikacija tokom trudnoće“, napisao je korisnik društvenih mreža.

Drugi se nadovezao i oštro osudio svakoga ko je protiv surogatstva.

„Ne samo da je bezosećajno nazivati ih „gotovim bebama“, već i nemojmo osuđivati žene koje žele dete putem surogatstva. Znam za mnoge biološke majke koje ne osećaju vezu sa svojom decom!"

Mnogi misle da je Prijanka Čopra izbegla trudnoću zbog trenda surogatstva
imageSPACE/Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

A drugi obožavaoci su se složili sa ovim besramnim razmišljanjem.

„Ako neko donosi sreću u svoje živote putem surogatstva to se nikoga ne tiče. To je u potpunosti pitanje privatnosti i treba ga poštovati."

„Prestanite da kritikujete. Pustite ih da žive svoje živote!“ tvitovao je obožavalac.

Bez obzira na različita mišljenja, činjenica jeste da je nauka napredovala, a ova metoda je stvorena da usreći sve koji se za nju opredele.

Inače, glumica Prijanka Čopra i muzičar Nik Džonas su se venčali u Indiji 2018. godine, a godinama unazad su ih pratili negativni komentari zbog razlike u godinama, kao i to da izgleda kao majka svom partneru, a još njihovih fotografija pogledajte u nastavku:

Shutterstock, Instagram Prijanka Čopra i Nik Džonas na meti osuda zbog dobijanja bebe putem surogat majke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!