Čuvena pevačica Šer ima 75 godina, ali zapravo niko je ne bi dao te godine!

Pre nekoliko dana paparaci su je na ulicama Los Anđelesa snimili u opuštenim izdanju, i da ne znamo da je to čuvena Šer, vervoatno bismo pomislili da je reč o znatno mlađoj ženi koja je daleko od osme decenije života.

Ona je već ranije otkrila da su za njen izgled najzaslužniji zdrav život, redovno vežbanje i pravilna ishrana, a takođe je dodala i da ne puši niti pije.

Ne volim meso i većina stvari koje jedem je zdrava”, rekla je u intervjuu pre dve godine.

Paparaci su Šer snimili 20. januara na ulicama Los Anđelesa
LP / Coleman-Rayner / Profimedia 

"Mlečni proizvodi nisu dobri. Ako moram da konzumiram mleko, odabraću nemasno. Sir smatram najgorom za telo. Masan je i povisiće nivo holesterola u krvi. Testenina mi daje puno energije, kao i voće poput banana, papaje i nektarina jer sadrži puno šećera, ali nije rafiniran. To je nešto što radim oduvek i u tome jednostavno uživam", dodala je Šer.

Šer ima 75 godina ali niko joj ne bi dao te godine
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Na izgledu joj zavide znantno mlađe devojke, a jednom prilikom je otkrila i da izbegava namirnice sa visokim procentom masti jer je čine umornom, a pored toga dodaju i kilograme viška. Mlečne proizvode ne konzumira, naznake starenja ne pokazuje i puna je energije.

Šer je i danas puna energije baš kao i tokom dana njene najveće slave
Shutterstock 

"Isključivo jedem braon pirinaš, legume, povrće i paste", rekla je pevačica. Ipak, nije hrana dovoljna kako bi neko poput Šer izgledao tako u tim godinama. Naime, pored zdrave ishrane, Šer dosta vremena provodi u teretani i to daje sjajne rezultate.

"Vežbam pet puta nedeljno jer je to nešto što sam oduvek radila i u čemu uživam. Ponekad pokušavam da se vadim kod trenera na godine, ali nikad ne upali", našalila se Šer.

Pored teretane, ona surfuje, uživa u šetanju, a ponekad igra i tenis.

Šer mnogo vežba i tome duguje svoju savršenu figuru u 8. deceniji
Shutterstock 

"Ubila sam se u teretani da bih imala ovakvo telo. Nije da imam neku neverovatnu tajnu koju niko drugi nema", rekla je ona svojevremeno.

"Ne možete da napunite 40 godina i mislite da će se Bog, vlada ili bilo ko drugi pobrinuti za vaše telo. Vi ste jedina osoba zadužena za svoje zdravlje i svoje telo", dodala je pevačica.

Naravno, tu je i aktivna i svakodnevna nega koža. Šer kaže da kombinuje različite proizvode nekoliko proizvođača, a već 30 godina koristi sastojak Retin-A u koji se kune, doduše upozorava da je neophodno koristiti ga uz nadzor dermatologa.

Ipak, tokom njene karijere, mediji je nisu štedeli na račun njenog izgleda i često su se brojale plastične operacije i korekcije na licu i telu koje je uradila. Ipak, neponovljiva Šer, koja polako gazi osmu deceniji i dalje je mnogim ljudima velika inspiracija.

"Ja sam kao automobil iz luna-parka. Udarim u ivicu, krenem u rikverc i nastavim u drugom pravcu. Udarila sam u previše ivica u svom životu, ali ne stajem", rekla je jednom prilikom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!