Pevačica Jelena Karleuša sinoć je održala spektakularni koncert u Dubaiju, u najvećem noćnom klubu "Float". Pred publiku je izašla u pink kostimu s perjem, a Jeleni je za rukom pošlo ono što nije nijednom našem estradnom umetniku, a ovim potezom je i potvrdila zašto je jedna od najvećih zvezda na Balkanu. A da nije sve uvek sjajno kao što izgleda, pokazala nam je JK na Instagramu.

Nastupi znaju da budu veoma naporni, nošenje kostima bolno, a to je upravo i objasnila Jelena. Naime, ona je snimila svoje noge i pokazala ogrebotine i modrice nakon spektakla u Dubaiju.

S obzirom na to da je JK dominirala na bini u svakom pogledu, baš zbog koreografije kojom je raspametila sve, pevačica je završila nastup u modricama i ranama i jasno poručila: "100% težak posao".

Nakon napornog nastupa, jelenine nogu su završile u modricama
Instagram 

Podsetimo, Jelena je održanimkoncertom u Dubaiju ušla u istoriju najvećeg plutajućeg kluba na svetu.

Publiku je oduševila performansom za pamćenje, a tamošnji mediji pišu da Jelena "nije propustila priliku da pokaže zašto je muzička zvezda broj jedan u Istočnoj Evropi".

Kako su Jelenine noge izgledale nakon nastupa u Dubaiju pogledate u galeriji u nastvak u teksta:

Instagram Pevačica pokazala modrice nakon nastupa

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!