Bivši muž Kortni Kardašijan, Skot i Hana Kros su romantično povezani od oktobra kada su viđeni kako zajedno napuštaju restoran Nobu Malibu.

Skot Disik i 24-godišnja manekenka Hana Kros viđeni su pre nekoliko dana kako prstižu u noćni klub crnim party autobusom sa obezbeđenjem.

Ipak, da je viđena 14 godina mlađa devojka sa Skotom nimalo ne čudi javnost, ali ni Hani nisu strane javne romanse. Naime, Hana je bila u vezi sa Bruklinom Bekamom, najstarijim sinom fudbalera Dejvida Bekama i modne dizajnerke Viktorije Bekam.

Hana Kros i Bruklin Bekam su bili u turbulentnoj vezi
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako bivši nisu javno govorili o svom raskidu, Hana je u aprilu 2020. debitovala s pesmom koja je, čini se, upućena njenom bivšem dečku.

"Slomio si mi srce i rekao da budemo prijatelji, ali više se nikad nisi javio", pevala je dok je svirala gitaru na Instagramu.

Bruklin Bekam ju je ostavio nakon niza javnih svađa, uključujući i onu u Glastonburiju, gde je bio sa svojim roditeljima Viktorijom i Dejvidom.

Bruklin Bekam i njegova tadašnja devojka Hana Kros ušli su u još jednu žestoku svađu u javnosti na filmskom festivalu u Kanu. Izvor je o mladom paru rekao: "Vrištali su i plakali."

Hana Kros i Bruklin Bekam su rasinuli zbog čestih svađa
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Obezbeđenje je moralo razdvojiti tadašnji par na filmskom festivalu u Kanu, a roditelji Dejvid i Viktorija su naravno o tome bili brzo obavešteni i od tada su bili protiv toksične veze njihovog sina s manekenkom.

Vatreni sukob mladih ljubavnika u Kanu poslednji je u nizu sramotnih javnih svađa za koje se kaže da su ozbiljno uznemirile Bekamove.

Bruklin i Hana, nakon šest mesec veze, fotografisani su kako se svađaju u restoranu na otvorenom u hotelu Martinez.

Hana Kros i Bruklin Bekam su bili u turbulentnoj vezi
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Tokom ručka uz koji se konzumirao alkohol, Hana se posvađala s Bruklinom pre nego što je uzela telefon i okrenula se od njega.

Izvor blizak Hani je tada rekao: "Sve je bilo jako dramatično. Otišli su u Kan na nekoliko dana, ali su gotovo odmah počeli da se svađaju. Hana se bori s Bruklinovom slavom i novcem, a sve to dolazi u paketu s Bekamom."

"Bruklin lako postane ljubomoran. Popili su nekoliko pića i počeli da razmenjuju ​​uvrede. Stvari su brzo eskalirale, unosili su se jedan drugom u lice, vrištali i plakali. Hana ga je tada napala, a obezbeđenje je intervenisalo. Dejvid i Viktorija su kontaktirani i obavešteni o incidentu."

Dejvid i Viktorija Bekam su bili protiv veze Bruklina i Hane Kros.
i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Incident u Kanu prati nekoliko svađa u Kaliforniji samo mesec dana pre. Par se navodno posvađao na muzičkom festivalu Koačela. Nekoliko dana kasnije Bruklin je viđen kako se hvata za glavu, a Hana je bila blizu suza dok su napuštali restoran Madeo na Beverli Hilsu.

Ranije tog dana Bruklinov brat Romeo pokušao je utešiti par jer su se ponovo posvađali tokom kupovine. Takođe, fotografisani su dok su se u suzama svađali u Bruklinovom autu ispred restorana u LA-u.

Bruklin Bekam i Hana Kros su se često svađali u javnosti.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prema rečima prijatelja, još jedan izvor napetosti je bilo Bruklinovo odbijanje da natera Hanu da potpiše ugovor o tajnosti podataka - što ga je suprotstavilo slavnim roditeljima.

Hana je imala potpisane ugovore s tri modne agencije i Bruklin je verovao da je sama po sebi zvezda. Ali Dejvid i Viktorija su zapravo želeli da joj zatvore usta u slučaju da mladi par raskine, što se i dogodilo.

I tako je nakon Bekamovog sina Hana viđena sa Skotom Disikom koji takođe vodi vrlo buran ljubavni život.

Skot Disik je poznat po turbulentnom ljubavnom životu nakon Kortni Kardašijan.
Instagram 

On i Amelija Hamlin raskinuli su pre nekoliko meseci, navodno zbog toga što je Skot poslao poruku Younesu Bendjimi, bivšem dečku Kortni Kardašijan o razuzdanim fotografijama njegove bivše partnerke i njenog verenika Trevisa Barkera, te se sada upustio u romansu sa Hanom Kros.

U galeriji pogledajte fotografije novog para.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Skot Disik i Hana Kros viđeni zajedno kako pristižu u noćni klub.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!