Manekenka Tina Kunaki je redovan gost Nedelja mode širom Evrope i sveta, pa se očekivano ovih dana pojavila i u Parizu, gde je u toku Nedelja muške mode. Ova lepotica pojavila se na reviji brenda Y/Project, a privukla je puno pažnje u neobičnoj trendi kombinaciji.

Inače, Tina je u braku sa 31 godinu starijim francuskim glumcem Vensanom Kaselom, koji je u poslednje vreme sve ljubomorniji.

Iako su mnogi nakon što se razveo od Monike Beluči, jedne od najlepših žena na svetu, sumnjali da će pronaći lepšu od nje, sada se slažu da Tina može da joj parira.

Tina je poznata po veoma neobičnom modnom stilu.
Instagram 

Tina je poznata kao neko ko ima veoma neobičan modni stil, koji se ne dopada svima, ali definitvno ostavlja utisak! Uspeva i da zakopčana do grla ostavi zapažen utisak. Uvek bira specifično krojene komade koje se izdvajaju po formi, pa se tako i ovog puta odlučila za jednu posebnu kreaciju.

Francuskinja, sa korenima iz Toga i Maroka, blistala je u u kvalitetnom, efektnom sivom kompletu - pantalonama sa širokim nogavicama i dužem blejzeru poput mantila. Neobični reveri i kopčanje duž celog mantila i niz široke nogavice ostavilo je snažan utisak na modne zaljubljenike. Uz sve to kombinovala je belu košulju i salonke u bež boji od prevrnute kože.

Tina Kunaki u sivom odelu zablistala na Nedelji mode.
J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

Prepoznatljiva po bujnoj, kovrdžavoj kosi odlučila je za ovu priliku da je pusti, ali je prednji deo sklonila sa lica, a posebnu pažnju posvetila je šminki - rumenilo boje breskve i ruž u karamel tonu su sjajno istakli njen taman ten.

U galeriji pogledajte još njenih fotografija upečatljivih modnih izdanja:

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Milla Cochran / INSTAR Images / Profimedia Spektakularna modna izdanja manekenke Tine Kunaki.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!