Atraktivna hrvatska influenserka Sonja Kovač pozirala je na peščanoj plaži u interesantnom crnom bikiniju koji nije ostavljao mnogo prostora za maštu.

Reč je o asimetričnom kupaćem kostimu koji je poslednjih sezona sve popularniji zbog atraktivnog i drugačijeg izgleda, a jedno je sigurno - nemoguće je ostati neprimećen na plaži.

Uspešna influenserka se u opisu fotografije osvrnula na plažu koju mnogi nisu ni primetili pored nje.

- Ovog puta vi napišite šta bi trebalo da stoji u opisu slike jer ja više ne znam šta da napišem osim kako je ovo definitivno najljepša plaža u Dubaiju - napisala je ispod slike, a komentari oduševljenja počeli su da se nižu.

Sonja Kovač objavila fotografiju u atraktivnom kupaćem.
Instagram 

"Ovako obučenoj ti treba telohranitelj", "Da je plaža ne znam kako lepa, zasenila si je ovaj put totalno", "Predivna si", "Prezgodna dama", "Izgledaš vrh", "Jedino što je lepše od ove plaže si ti Sonja", samo su neki od komentara na objavu atraktivne influenserke.

Ipak, bilo je i onih drugih kojima nije bilo jasno da je u pitanju asimetrični kupaći.

"Da li se u njemu opste može kretati, a da ne ispadne nešto?", "Ne stoji ti ovaj kupaći nikako, čudno si ga vezala, nešto ne štima"...

Hrvatska influenserka u asimetričnom kupaćem.
Instagram 

Sonja je dodatno oplemenila svoj letnji izgled providnim crnim plaštom i naočarama. Koliko je ikoničan njen stajling ovog puta bio, pokazala je da je hrabra da ponese ovakav model kupaćeg.

Sonja se nekada bavila glumom
Instagram 

Ipak, Sonja je neko ko, pored privatnog života i svog luksuznog stana, na mreže voli da objavljuje provokativnije fotografije i to joj odlično polazi za rukom.

Njen Instagram bogat je slikama sa aktraktivnih lokacija
Instagram 

U galeriji pogledajte više fotografija hrvatske influenserke:

Instagram Hrvatska influenserka Sonja Kovač u atraktivnim izdanjima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!