Glumica Prijanka Čopra (39) i njen suprug muzičar Nik Džonas (29) otkrili su da su postali roditelji uz pomoć surogat majke. Slavni par se oglasio na društvenoj mreži Instagram gde su sa fanovima podelili lepe vesti.

"Presrećni smo što možemo da potvrdimo da smo dobili dete preko surogat majke. Molimo za privatnost tokom ovog specijalnog vremena u kom želimo da se posvetimo porodici," napisala je glumica na svom profilu na Instagramu.

Inače, Prijanka je nekoliko puta do sada izjavljivala da voli decu i da želi jednog dana bude mama. Nakon što su Nikova braća dobila decu, počela su da kruže nagađanja da se par bori sa sterilitetom, s obzirom na to da je Prijanka Čopra deset godina starija do svog supruga. Međutim, oni su ipak postali roditelji i najveća želja im se ostvarila.

Inače, par se venčao u Indiji 2018. godine, a godinama unazad su ih pratili negativni komentari zbog razlike u godinama.

Zbog razlike u godinama, Prijanka i Nik su često na meti komentara
Instagram 

Iako je Prijanka prelepa žena, javnost nije propustila priliku da se našali se na račun velike razlike u godinama, pa su se tako često mogli čuti komentari kako deluje kao da je majka svom partneru.

Nedavno se pojavila vest da se Nik i Prijanka razvode, što je glumica jednim potezom demantovala
Scott Garfitt/for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nedavno se u medijima pojavila vest kako glumica i pevač razvode, nakon što je Prijanka uklonila prezime svog supruga sa svih naloga na društvenim mrežama. Tada je reagovala i njena majka, koja je apelovala na ljude da "ne šire glasine koje nisu istinite".

Nakon toga, usledio je Prijankin potez kada je komentarisala Niku fotografiju na Instagramu. Da je u njihovm braku sve kako treba svedoči i dolazak prinove u porodicu.

Slavni par uživa u sreći sa novom prinovom
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia