Džordž Kluni godinama je važio za omiljenog holivudskog neženju.

Onda je u njegov život ušetala lepa Amal i sve se promenilo.

Glumac je potpuno promenio svoj život, a par je kasnije dobio i blizance - Aleksandra i Elu. Kluni je i sam u više navrata govorio koliko su deca uticala na njegov život, a s obzirom da je već i u godinama, priznao je i da ga nekad očinstvo umara.

Neke od poslednjih fotografija glumca iz Australije sa seta filma "Ticket To Paradise" opravdano idu tome u prilog jer su se mnogi složili da, iako Džordž još uvek ima "ono nešto", ostario je dosta naglo. Danas ima potpuno sedu bradu i kosu, a tu je i po koji višak kilograma koji se prozirao na stomaku ispod majice.

Nove slike Džordža Klunija pokazale su koliko je ostario.
Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sa druge strane, Amal kao da je sve lepša i lepša iz dana u dan. Ne samo što se često nalazi u žiži javnosti zbog svojih fantastičnih modnih odabira, za lepu advokaticu često govore da je "navila sat unazad" te da izgleda fantastično, što kako stvari stoje počinje da smeta i Kluniju.

Amal Kluni sve bolje izgleda dok Džordž deluje starije nego ikad.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, Amal i Kluni nedavno su uslikani na večeri sa Sindi Kraford i njenim suprugom, a na internetu su se mogli pročitati komentari da je advokatica ukrala svu pažnju i prosto blistala.

Međutim, iako je glumac često isticao koliko je ponosan na svoju suprugu, nije baš ni da mu se dopada što u poslednje vreme česšće dobija komentare da "izgledaju kao otac i ćerka".

Džordžu Kluniju sve više govore da izgleda kao da je otac supruzi.
Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovakve opaske mogu se naći već duže vreme, a ljudi mahom sve više pišu da je glumac "mator", "olinjao", "poput dede", te da Amal bez problema može da nađe nekog boljeg.

Pojedini su išli i toliko daleko i nazivali je "sponzorušom", iako je jasno da Amal i te kako dobro zarađuje.

Pojedinci na Tviteru smatraju i da je Amal Kluni sa Džordžom Klunijem samo iz koristi.
pritnscreen/twitter 

"Džordž je svestan da ima mlađu ženu, ali ne voli što nju sve više hvale, a njega kritikuju zbog izgleda", navodno je prokomentarisao jedan od izvora bliskog paru.

"Zbog toga je često i namrgođen i neraspoložen. Ona uživa u životu, a on ne može ni za decom da potrči", dodao je izvor.

Sa druge strane, pojavili su se i navodi da je Kluni zapravo bolesno ljubomoran, te da mu ne odgovara što sve više muškaraca obraća pažnju na njegovu suprugu "dok on živi na račun stare slave".

"Žene bi spavale sa njim zato što je on Džordž Kluni, a ne zato što je lep", "Ko još misli da je Kluni lep? Mator je i ružan", "Šta će Amal sa Džordžom? Može ona bolje", "Džordž kao da je omatorio preko noći, a Amal nikad lepša", "Amal prešišala i Sindi Kraford"... neki su od komentara na mrežama.

Na Tviteru se može pročitati dosta negativnih komentara na račun Džordža Klunija.
pritnscreen/twitter 

Da li u svim tim pričama ima istine ostaje da vidimo, iako ne možemo da poreknemo da Džordž iako je u šezdesetim i te kako još uvek ima taj "šmek". Uostalom, ne bi toliko puta bio proglašen za najseksepilijeg frajera na planeti da ne izgleda dobro.

Amal sa druge strane zaista izgleda nikad bolje, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Shutterstock Amal Kluni u poslednje vreme izgleda bolje nego ikad.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!