Venvort Miler stekao je svetsku slavu nakon serije "Bekstvo iz zatvora". Gotovo preko noći zgodni glumac postao je miljenik žena, međutim 2013. godine usledilo je priznanje koje je pripadnicama "lepšeg" pola slomjilo srca.

Priznao je da je gej i to na spektakularan način. Naime, on je odbio poziv na Filmski festival u St. Petersburgu zato što nije odobravao stav ruske vlade prema homoseksualcima.

"Kao homoseksualac, moram odbiti ovaj poziv", napisao im je u pismu tada i ovim potezom otkrio dugo čuvanu tajnu.

Ventvort Miler 2013. godine priznao je da je homoseksualac.
Shutterstock 

Svet je bio u šoku, a novo iznenađenje je usledilo kada su krenula šuškanja da se Miler neće pojaviti u nastavku "Bekstva iz zatvora", što je kasnije i sam priznao na svom Instagramu uz reči: 

"Službeno se odričem od Bekstva iz zatvora. Razlog? Ne želim više da glumim heteroseksualce". Dodao je da shvata razočaranje obožavatelja i da mu je žao. Na tu objavu reagovale su i njegovi kolege sa seta serije koji su mu pružili podršku.

Inače, glumac je nakon napuštanja "Bekstva iz zatvora" imao problem i sa hejterima i to zbog viška kilograma, a Miler je jednom prilikom odgovorio da su kilogrami bili posledica suicidalnih misli zbog kojih je utehu tražio u hrani.

Nakon toga usledio je još jedan šok za obožavatelje. Ventvort Miler je izbrisao gotovo sve objave na Instagramu, a poslednjom u nizu koja je blanko, odnosno potpuno bela otkrio je da ima autizam.

Ventvort Miler nakon "Bekstva iz zatvora" imao je problem i sa hejterima jer su ga ismevali zbog viška kilograma.
Shutterstock 

"Ove jeseni navršava se godinu dana otkako sam dobio neformalnu dijagnozu autizma. Prethodi samo-dijagnozi. Nakon čega je usledila formalna dijagnoza", napisao je on tada i dodao:

"Bio je to dug proces koji je trebalo ažurirati.Ipak sam ja čovek u srednjim godinama, a ne petogodišnjak."

Ventvort je otkrio da je formalna dijagnoza bila "šok, ali ne i iznenađenje", za njega, kao i da je najpre sam primetio da nešto nije u redu pre ngo što je dobio i službenu potvrdu.

Ventvort Miler otkrio pre izvesnog vremena da ima autizam.
CYVR / Backgrid USA / Profimedia 

Tom prilikom zvezda "Bekstva iz zatvora" zahvalio se i "svima onima koji su mu svesno ili nesvesno pomogli dok se kretao kroz svet koji možda za druge nije imao smisla".

Nakon toga Miler je nestao iz javnosti, a na njegovom profilu jedino se mogao naći link ka sajtu na kom se nalaze audio knjige koje je snimao. Ipak, kako se šuška u holivudskim kuloarima, glumac se posvetio porodičnom životu i većinu vremena provodi sa svojim izabranikom koji je niko drugi do kolega glumac Luk Mekfarlejn.

Luk Mekfarlejn navodno se zabavlja godinama sa Ventvortom Milerom.
Shutterstock 

S obzirom da se Miler obratio i onima koji ga nisu razumeli i nisu podržavali, te im poželeo svu sreću u daljem životu, mnogi su pomislili da je reč o glumcu Kristoferu Kjusiku i holivudskom fotografu Marklu Lidelu sa kojima su ga isto povezivali u prošlosti.

Kako piše Distractify, upravo se Luk našao Ventvortu kada mu je to najviše bilo potrebno i većinu vremena provode upravo u glumčevoj vili, a privatni život uspešno skrivaju od očiju javnosti.

Ni Miler ni Mekfarlejn nikada nisu odgovarali na glasine, ali su jednom prilikom obojica istakli da se brinu da će njihova seksualna orijentacija uticati na njihove karijere.

Luk Mekfarlejn zabrinut je kako će njegova seksualna orijentacija uticati na njegovu karijeru.
Shutterstock 

Luk koji se proslavio ABC dramom "Brothers & Sisters" još u intervjuu za "Globe" i "Daily Mail" rekao je:

"Ne znam šta će se dogoditi na profesionalnom planu. Postoji strah, ali pretpostavljam da ne mogu da brinem šta će se desiti jer je to moja istina."

Da li ćemo Ventvorta Milera gledati u još nekoj hit seriji ostaje da vidimo, iako su fanovi više nego saglasni da bi to bila njihova najveća želja, a do tada pogledajte u galeriji još fotografija njegovog navodnog dečka Luka:

pritnscreen/instagram, printscreen/instagram Pogledajte još fotografija Luka Mekfarlejna za kog se tvrdi da je partner Ventvorta Milera.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!